Ненчо Балабанов и Симона Пейчева готвят СВАТБА! (Двамата влюбени до уши)

3306
24 Май 2021, 15:00


Ненчо Балабанов и Симона Пейчева най-накрая си признаха, че са заедно! Комикът и златното момиче официално се хванаха под ръка в ефир и заговориха откровено за любовта.

 

Толкова откровено, че Ненчо изстреля ненадейно: „Дай да се оженим първо!“. Шашардисаната Симона се зарадва и го попита: „Ама ти в ефир ли вече го обяви?!“, а Ненчо се направи на разсеян в типичния си стил и театрално се прекръсти, уж че се разкайва за изпуснатите думи.

 

До подмятания за сватба се стигна, след като разговорът между двамата и водещия Митко Павлов (при когото влюбените гостуваха) се въртеше около секса. „Аз плача от смях само като го видя преди още да си е отворил устата!“, започна Пейчева, а Ненчо набързо я контрира с многозначително подмятане, че щом един мъж може да разсмее една жена, може и да я накара да... Но не си довърши мисълта, понеже бе в национален ефир.

 

Симона Пейчева обяви, че „след петата или след седмата година всичко се разпада“ в една връзка, но Ненчо отново намери точното решение: „Ще се вземем, преди да се разпадне“, отново прокарвайки сватбени нотки в разговора.

 

До „химията“ между двамата се стигнало след „физиката“, обявиха влюбените. Двамата се издадоха още преди 2 месеца, когато Ненчо гостуваше в предаването на Симона и те се държаха фриволно. „Вече имаме една двойка тенисист и гимнастичка, да не бъдем следващата?!“, тогава уж се пошегува Симона Пейчева, но явно хич не се е шегувала, пише „България Днес“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
к
преди 3 месеца
-1
И двамата са симпатяги.Дано са щастливи,щом са заедно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени