Ново бебе във "Фермата"

1075
11 Юни 2021, 09:44


Участникът във "Фермата" Димитър Караиванов ще става татко.

 

През август IT специалистът и неговата съпруга очакват първото си дете, а след броени дни, на 12 юни, Митко ще влезе в друга, нова за него роля. Той ще бъде един от лекторите на събитието "Кариера и живот - Защо в България", организирано от платформата  "Bulgaria Wants You".

 

"Препоръчвам тези събития на всички млади и прогресивни хора, които искат да се реализират на пазара на труда. Аз специално ще говоря, за това какво е отговорност и как да мотивираме хората около нас, а и самите себе си. Лекцията е едно кратко пътешествие през моя професионален живот" - сподели Димитър Караиванов.

 

Основният съвет, който той дава на младите предприемачи е да не се разпръскват в много дейности и неща.

 

„Когато започваш бизнес можеш да направиш толкова много неща, трудно е да избереш най-важното. Хората се разпиляват. Прави едно нещо, направи го като хората и след това направи второ“, съветва IT специалистът.

 

Платформата Bulgaria Wants You ще гостува на 12 юни в Sofia Event Center, със събитието “Живот и кариера – защо в България”. Сред лекторите са: освен Димитър Караиванов, предприемачите Дарин Маджаров, Светлин Наков, Геновева Христова, Андрей Давчев, Иван Георгиев, Евгени Боянов,  Анна Цолова, Николай Георгиев и проф.Георги Бърдаров.

 

Водещи са продуцентите Иван и Андрей. Те ще споделят своя опит и практически съвет за успех в България, а гостите на събитието ще могат да посетят щандовете на партньорските организации на платформата, където ще могат да получат и реални оферти за работа.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Azz
преди седмица
-1
Много се радвам за тях! Нека да са здрави и щастливи!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди седмица
0
Един от малкото симпатични фермери и свестен човек от всички сезони.Желая ми щастливо бащинство.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени