Опа! Слави май ще се жени! Татко му Тодор приготвил 25 литра вино за сватбата (Подробности)

28 Юли 2017, 13:45


Шоуменът Слави Трифонов най-вероятно съвсем скоро ще се ожени, узна HotArena.

 

Според близки до него татко му е приготвил 25-те литра много специално вино, с което да полее щастливото събитие. Дядо Тодор, както наричат в Учин дол (село Тодорово) бащата на Дългия, радостно обяснил, че няма да издава подробностите, но сватба май се задава на хоризонта.

 

Коя е избраницата на водещия, остава в тайна. Трифонов на два пъти е бил на крачка да мине под венчилото. Първият път той обича до полуда Магдалена Ангелова от Варна, която не можа да преживее известността на любимия си и го напусна. Слави тежко преживя този факт, дори посвети песен на Маги – „Ела, ела“, писа „България Днес“.

 

Вторият път дори беше сгоден – за беквокалистката си Алекс Раева. Дългия й беше подарил пръстен, но отношенията им бързо се разпаднаха, а впоследствие певицата напусна шоуто. От тогава Слави държи в тайна личния си живот и само посветените знаят за неговите ухажвания. За танцьорката Мартина се разбра от папараците. Но и там нещата приключиха.

 

След последната операция Слави реши да посвети времето на смейеството и на баща си Тодор, който отпразнува 85-ата си годишнина. Братовчедът на бащата на Дългия – Илийчо, разказва за шоумена и детството му: „Слави никога не е спал тук, на село. Лятото идваше през деня, а после се прибираше в Плевен. Той и никога не е копал де, нищо че говори за това. Е, може би аз не съм видял. Но баща му има златни ръце – всички мебели направи тук сам, нали е дъврорезбар“.

 

Стана ясно, че  Тодор Трифонов и Илия произвеждат най-хубавото вино и дори таткото е заделил 25 литра за сватбата на сина си.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Винарката
преди 5 години
0
Абе то и дядо ми приготвил 20литра ракия за внуците като се заменят ама те и деца народиха ама без сватби....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени