Редно ли е Владо Кузов да участва в „Гласът на България”?

13 Юни 2011, 14:19


Редакторска плесница

 

 

Той не е гей, той е бисексуален. Той не е педофил, а жертва. Той не е депутат, а преди всичко певец. Той е Владо Кузов. Единственият народен представител, който си призна различната сексуална ориентация „без бой” и се самопровъзгласи за бисексуален.

 

 

Условната присъда за педофилия не попречи на Владо Кузов да се нареди сред кандидатите за музикалното шоу „Гласът на България“. Ексдепутатът изяви мераци да пее пред цяла България, като се надява кандидатурата му да бъде одобрена без предразсъдъци. „Аз съм преди всичко певец – много преди да бъда депутат”, обяви Кузов пред „Уикенд” наскоро. Желанието му за певчески изяви предизвика смут в интернет пространството, най-вече – в родителските форуми.

 

 

„Оти ми плачеш, бубайко“

 

 

Мераците на Владимир Кузов са да се представи с народна, родопска песен - „Оти ми плачеш, бубайко“ („Защо плачеш, татко”). В нея се пее за баща и дъщеря, която съжалява, че се е родила момиче, защото не може да се бие наедно с мъжете. Таткото плаче, защото си няма син, който да му помогне в боя.

 

 

Не е ясно защо Владо Кузов е избрал именно тази песен, но злите езици по форумите вече започнаха да злорадстват, правейки си странни асоциации. „И на Кузов сигурно му се е искало да бъде истински мъж, както се пее в песента, но ей на – родил се бисексуален”, злобно коментират потребители.

 

 

„Да помогнем на Владо Кузов да спре да пее”

 

 

Във форумите бг мами вече се канят да създадат Фейсбук група „Да помогнем на Владо Кузов да спре да пее”, подобна на тази на Веско Маринов. Родителите са крайно възмутени от вероятността Кузов да се появява всяка вечер по телевизията. „Не можем да се преструваме, че нищо не е било. Този човек довчера бе съден за педофилия, а днес ще става музикален идол”, сърдят се мамите.

 

 

„Защо пък да не участвам?! Нали е за всички хора”, контрира самият Кузов пред жълтите медии по повод мераците си за шоуто. Той смята, че има пълното право да се състезава наравно с всички участници.

 

 

А вие какво мислите? Редно ли е Владо Кузов да участва в „Гласът на България”? споделете в коментарите пред HotArena.net, защото все пак вие сте Гласът на България!

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lorry
преди 12 години
-1
Лично го видях с циганетата в центъра на София преди да стане депутат!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени