Рут Колева: След капана, в който ме вкара Карбовски, получавах смъртни заплахи заради аборта!

3469
27 Ноември 2020, 10:09


Емоционална изповед направи Рут Колева след успеха на последната си песен.   All the guys (Всички онези момичета) е най-новия хит на певицата, която споделя че текстът е вдъхновен от случващото се в живота й.

Певицата припомня участието си в риалити формата "Къртицата" през 2012 година,  когато разбира, че е бременна. Желанието й за аборт предизвика вълна от агресия и грозни нападки срещу нея.

"Бях засрамена и съсипана. Започнах да получавам смъртни заплахи. И когато бях най-слаба, най-уязвима, бях принудена да дам интервю, което промени живота ми завинаги. Като млад артист никога не си представяте, че договорите се разиграват по-негативен начин, а само разглеждате възможностите, които предстоят. Със сигурност научих урока си с този“,  разказва Рут.

Макар световноизвестната изпълнителка, която тогава е едва на 22 години да моли продукцията да запази този личен момент за нея, тя е принудена в предаване, водено от Мартин Карбовски, да говори за аборта. Рут описва, че се чувства притиснат от въпросите на журналиста.

"Когато влязох в стаята за интервюта, вратата се заключи отвън и не след дълго в разговора ме попитаха: "Как се чувстваш, че ще убиеш дете?“. Осъзнавайки накъде тръгва разговора, помолих да изляза и да си тръгна, но бях в капан. През следващите 10 минути сякаш бях съдена в някакъв морален съд, бях опозорена, унизена, наказана, демонизирана и дори обвинявана за демографския упадък на моята нация. Домакинът стигна дотам, че предложи да осинови и да се грижи за детето ако го оставя.  Както можете да си представите, след като това се излъчи, бях затрупана със съобщения и коментари.

Наричаха ме „к***а“,  убиец, безбожно създание.

Този „журналист“ добави след интервюто ми два допълнителни епизода за моя публичен аборт, и покани бившия ми да разкаже своята страна на историята“,  пише в емоционалното си признание Рут.

Тя недоумява защо е била избрана за лицето на аборта. Разкрива, че тази история я травмира за години напред и споделя историята си, за да може да предпази всяка друга жена, която може да бъде подложена на подобен линч заради решението си, пише „България Днес“.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.s
преди месец
0
Наистина....световноизвестна изпълнителка ?! хаха Това, че ти позволяват да пееш или сключваш краткосрочен договор да пееш в бар в Китай не значи световноизвестен. Уважавам труда на всеки, включително на всякаквите певици, вкл. и на тези от кръчмите. Но те не летят в небесата с вирнат нос и самочувствие на големи звезди ако 5 пъти са ги давали по телевизията. Някой сеща ли се за един хит на Рут? Виждала съм някакви клипове за по няколко секунди, които не грабват невниманието, но за хит неин изобщо не се сещам.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди месец
-1
Стига мелодрами!!! Колко си известна ти си фантазираш!! В капаните сами се вкарваме! Като си отишла да даваш " интервю" си мислила с всичко друго ,но не и с мозъка си. За едната гола слава и Рут и Каканашева се навряхте при Карбовски ,а сега ревете в какви капани ви бил вкарал. Ако си беше затворила голямата уста ,никой нямаше да разбере ,че някоя си Рут била бременна. Ако Каканашева се беше консултирала с психиатър нямаше да си фантазираш,че Карбовски си искал нещо си от нея. Не си вдигайте опашките,кучетата няма да ви следват!!! Не ме интересува Карбовски,но и такива глупави въртиопашки са отвратителни !! Скрийте се и млъкнете елементарни!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Донка
преди месец
-3
Стига сте критикували. Този който и е предложил да осинови детето защо не осинови едно от изоставените деца? Домовете са пълни.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пак ли това
преди месец
-3
Прочетох до "световноизвестната изпълнителка" и спрях. Тази дразнеща скандалджийка и бездарница ми е женския вариант на "шеф" Петров.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
mn tapo par4e e
преди месец
-4
tazi temerud
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени