Скандалната убийца Анита Мейзер пътешества из САЩ, няма намерение да плати 100 бона кръвнина

1432
10 Октомври 2021, 15:11


Скандалната силиконка Анита Мейзер все още не е платила кръвнината за удушеният си съпруг Николай Димов, научи „Уикенд”. С решение на Върховния касационен съд от февруари 2019 г. Мейзер бе призната за виновна по обвинение в причиняване на смърт по непредпазливост на Ники. Наред с двете години затвор удушвачката бе задължена от магистратите да плати и 100 000 лв. на майката на Димов - Петранка.

Близо три години по-късно, Мейзер продължава да си прави оглушки по темата, оплакаха се роднини на затрития културист. Вместо да плати парите, обявилата се за милионерка ромка предпочита да пръска пачки за обиколки из Съединените щати. Седмица през седмица тя залива Фейсбук съм снимки от различни курорти и забележителности, където купонясва с приятели и кученцето си Тита. Денонощните гуляй явно са поизпразнили банковата и сметка. За това мургавата убийца отправи молба за дарения към приятелите си.

„Здравейте, приятели и последователи. Почти 5 месеца съм шофьорка на моето кученце Тита из Америка. И тя иска да види още много местенца из Щатите, но паричките ни свършиха. Всички знаете, че пиша книга и ще разкажа всяка една подробност от това пътуване. Повярвайте ми, наистина имаме нужда от вашата финансова помощ. Предварително ви благодаря и нека Бог ви благославя до края на живота ви”, пише без капка свян осъдената и лежала в затвора за убийство Анита Мейзер.

От посланието и отново не личи, че има намерение да използва събраните пари за да се разплати с роднините на удушеният си съпруг Николай. Така освен, че няма да поправи причинената от нея несправедливост, тя спира и помощ за болни дечица. Веднага след като присъдата бе обявена, роднините на удушения Николай Димов обявиха, че нямат нужда от кръвнината, защото колкото и да е голяма сумата, няма как да замести самият него. Те се зарекоха, че щом Мейзер преведе парите, ще ги дарят  за благотворителност. С част от сумата искат да ремонтират църква, а останалите за лечение на болни деца. Все каузи, достойни за паметта на Николай Димов.

Веднага след като присъдата влезе в сила, роднините на Ники молят Анита Мейзер да плати, обяснявайки подробно какво ще правят с присъдените им 100 000 лв. Силиконката им се изсмива в лицето и прави всичко възможно, за да затрудни процедурата по принудително събиране на дължимото обезщетение за действията си. Роднините разкриват, че родената с името Айше Мейзер още по време на делото е съставила план как да не даде нито лев. За целта предвидливо прехвърля цялото си имущество и спестявания в Българи на роднини. С нарочна декларация Анита се отказва от наследството на редишният си съпруг в полза на дъщеря си Жулиета. Става дума за огромна вила във варненския кв. „Траката” и апартамент в центъра на морската столица. Тяхната стойност е минимум 1 милион лева. По подобен начин Мейзер постъпи преди няколко години и с фаталния мезонет, където културиста Ники издъхна, след като двамата опитват нестандартни секспрактики.

Вместо да са засрами, че не плаща парите, Мейзер не се свени и да се гаври с паметта на удушеният си съпруг. От писанията й във Фейсбук се разбира, че тя се приема като жертва и не изпитва грам вина за удушеният Ники. За това и обикаля из Америка, за да компенсира незаслуженият престой в български затвор. „Колкото дни страдах незаслужено в България, толкова дни нонстоп ще бъда някъде за компенсация! Светът ме чака, Ники - също, но малко ще почака! Нямам бърза работа да ходя при него, има време”, обяви мургавата удушвачка.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами
преди месец
-5
Това се прави след като се излезе от затвор - човек се радва на СВОБОДАТА си! Пък вие си завиждайте колкото искате.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди месец
-2
HotArena, пропуснали сте важното сред постовете и, в стремежа към съчиняване на пошлотии - когато тя публично честити рождения ден на дъщеря си, спомена че вече не са в добри отношения с нея, не поддържат никакъв контакт и дори не знае къде е и какво се случва в живота и. Т.е. Анита в момента е абсолютно сама, без близки, без подкрепа. Единственото обяснение за доходи би било големи спестявания, което вече не е много вероятно или даване на имоти под наем останали и от покойния и съпруг Мейзер. Ето това би била интересна тема, ако можеше да се сетите да ви направи впечатление. А най-важното в посланието и към дъщеря и беше: "Дъще, дано поне ти попаднеш на свестен мъж, защото това е едно от най-важните неща което може както да ти даде криле, така и да ти срине живота."
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди месец
-3
Не знам дали е родена с фамилията Мейзер, хахха, разбира се, че не е. Тя и е останала от първия и съпруг, американец, който с времето се оказва, е направил най-много за нея. Но така правят мъжете американци, така са възпитавани от малки и сред такова общество израстват. Както и да е, но също така, в обиколката из Америка тя не прави "гуляи и купони с приятели" Хайде моля ви Hotarena, всички имаме Instagram и виждаме, че тя обикаля за да се почувства отново свободна и нищо лошо или пошло няма в това, колкото и да се опитвате да го изкарате.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
нина
преди месец
-1
циганин и на снимка да го гледаш трябва бой да яде. От друго не разбират.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени