Уникална драма! Веско Маринов би шута на любовницата си Веска, отменя концерт в Добрич заради нея

4922
11 Юли 2017, 10:09


Веселин Маринов би шута на последната си любов Веселина Пеева, научи ексклузивно Телеграф от свои източници близки до трубадура. Драмата която се е развила през последните месеци е бил тежка, със сълзи и изпълнен с напрежение край. Към днешна дата митичния музикален великан не искал и да чуе за палавата блондинка от Добрич, която заряза двете си деца заради него преди година и половина.

След като обаче този факт стана национално известно достояние имиджа на Маринов е бил тежко накърнен. Той директно я е обвинил, че го е опозирила. Била с него единствено заради личния си интерес, за сметка на щетите които понесъл в публичното пространство.

Поради тази причина за първи път в традиционното си морско турне което започва след дни Добрич е изпуснат от градовете, които Веско ще обиколи. Той ще пее във Варна и Каварна и то безплатно.

А миналата година Веселина Пеева е седяла на първия ред в залата в Добрич, влюбено е ръкопляскала на потния изпълнител и след концерта са си тръгнали заедно. Забравяйки да се прибере при децата си. Но това всичко вече е минало. Жителите на Добрич били шокирани от решението му тази година да не пее пред тях. И в момента Пеева била най - мразената личност в града.

Преди месец по настояване на Маринов екс любовницата му е била съкратена от фирмата на неговия приятел от Варна Ангел Бончев. Тя там заемаше длъжност на секретарка срещу първоначално заплата от 800 лв. Договорът и е бил изцяло фиктивен. Бончев е доста противоречива фигура в морската столица. Преди години срещу него беше извършен опит за покушение.

Адвокатът на звездата на Пайнер Иван Кръстев от Варна, който беше нает от него да обслужва юридическите казуси на Пеева е изтеглен от русата неверница.

Маринов чрез Кръстев помагаше на Пеева да се разреши в нейна полза съдебен казус. Певецът дотолкова е бил взел присърце проблема й, че беше уредил бивш шеф на съда в Добрич да ходатайства в нейна полза пред колегите си от Варна. Срещу този съдия е имало проверка на  Инспектората към Висшия съден съвет за оказване на влияние.

След всички нещастия сполетели Веселина Пеева все пак наскоро и се случило нещо добро. От сервитьорка тя се е издигнала до барманка. Сега наливала питиета в курорта Албена, пише Телеграф.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени