Ваня Костова изригна: Гого умря заради черните магии на Ева, искаше да убие и мен, но съдбата й го върна!

7605
16 Септември 2018, 10:08


Истинска ядрена бомба се очаква да избухне в Къщата на „ВИП Брадър” в следващите дни. Взривът ще дойде заради страховитата война, която от десетилетия се води между двете врагини от музикалната сцена – Ева Найденова от „Тоника” и фаворитката на Стефан Диомов - Ваня Костова.  Между застарелите морски сирени се таят тонове омраза, каквито няма между никои други обитатели на Къщата. Нещо повече – едрогабаритната певица е убедена, че Ева се е опитала да я убие с черна магия. 

Ваня Костова е сигурна, че колежката й прави страховити ритуали и неколкократно се е опитала да я отстрани по този начин. Пред приятели и колеги тя е споделяла, че тъкмо заради проклятията на Ева е натрупала рязко огромна маса тлъстини и се е разболяла тежко. За да не вижда Ева и да не става жертва на лошотията й, навремето Костова си тръгна от групата, въпреки че обожава да пее и е всенародна любимка.  „Haпycнax „Тоника” зapaди Eвa. Това бе най-трудния период не само в кариерата, но и в живота ми. Ева зaвиждaшe нa глaca ми, зaeднo c Гoгo гoвopexa cpeщy мeн зaд гъpбa ми. Kaтo е трезва се търпи, но като пийнe 100 грама paкия, тя cтaвa ужасна. Taзи жeнa e злa, тя e интpигaнт! Всички знаят, че тя от години се занимава с чepнa мaгия! Знае се даже и при кои ходжи и врачки ходи – там, в нейния край, в едно айтоско село. Знам, че и на мен ми е правила магии - рaзбoляx ce, изведнъж напълнях с 38 килограма за броени месеци, cтaнa ми тpyднo и вeчe нe мoжex дa пpoдължaвaм”, обяснява Ваня Костова. Във визитката си за риалити шоуто тя повтори пред цяла България подозрението си, че Ева прави магии.

Самият Стефан Диомов, който е намесен в конфликта им преди години, се хвана  за главата, щом разбра, че двете ще делят общ дом няколко месеца. „Много съм огорчен от тази омраза. Това, че са се съгласили да участват, наистина ме изненада. Не мога да скрия - доста неприятна изненада. Не трябваше да го правят. Но всеки сам преценява за себе си. Не са ме питали. Боли ме, че песните на „Тоника” означаваха любов, а сега името се свързва с омраза”, не скри притеснението си морският композитор.

Войната между Ева, Ваня Костова и Стефан Диомов започва още през 80-те, когато избухливата съпруга на Гого беснее, че певицата от Димитровград е толерирана от бургаския творец, защото е негова любовница. И двамата отричат някога да са имали интимна връзка, въпреки че в музикалния бранш сантименталните им отношения са всеизвестни. Във визитката си за „ВИП Брадър” Ваня Костова намекна за това, изтъквайки, че се гордее най-вече с песните си, които са провокирани от нея самата, тоест, действала е като муза на композитора.
И наистина – очилатата звезда не само пееше най-хубавите му песни, но получаваше върховни комплименти от Диомов, който освен че пишеше само за нея, я смяташе за най-талантливата и пръв я нарече ангелогласна. Това докарва до ярост Ева, която тогава попита: „Ние какво, да не сме дявологласни?” И лавината се затъркаля, докато потопи всички около смъртта на басиста Гого. 

Тогава натрупаната завист така се отприщи, че шантавата вдовица забрани и на Костова, и на Диомов да дойдат на погребението на Гого, както и въобще да стъпват на гроба му. Малко преди погребението на музиканта, Найденова написала скандален есемес на Ваня, който гласял: „О, Господи, благодаря ти! Твоята и на оная дявологласна мръсница сега започва!” Тогава Ваня проляла потоци от сълзи от обида и крещяла пред Диомов, че няма по-лош човек от Ева. Тя треперела от страх, че бившата й колежка я залива с лоша енергия и продължава да прави магии.
В изстъпление любимката на Стефан Диомов изстреляла пред колеги, че именно заради мрачните си окултни занимания, Ева всъщност е убийцата на Гого. „Тя погуби тоя човек, защото се занимаваше с магии. Правеше черни заклинания – и на мен, и на други хора, а те се връщат с двойна сила към този, който я прави или при негов близък. Убедена съм, че болестта на Гого дойде отникъде като Божие наказание за злините, които Ева вършеше”, казала обидената димитровградчанка. 

Ваня Костова се поболя и от най-коварната болест, но все пак успя да се пребори с рака. За да се спаси от проклятието, някогашната интимна приятелка на Диомов потърсила утеха в Бога и редовно ходела в църква, за да й четат Киприяновите молитви против магии, уроки, лоши езици и болести. От около 20 години Ваня е отдадена на християнството и всяка седмица ходи по църкви и храмове, а преди години изпя чудесната си песен „Рождество”.
За заклетата вражда между двете певици проговори и синът на Ева и Гого – Димитър Найденов. „Ваня Костова лъже и си измисля, че мама прави магии. Тя си тръгна от групата сама - молеха я да остане, а в замяна им постави неизпълними условия”, каза младият мъж. „Сега Ваня говори за черна магия върху нея, което е безумие. Имам чувството, че някой от формацията прави нарочно такива провокации”, твърди Найденов-младши. „Думите на Ваня Костова са абсолютна лъжа, потресен съм от чутото. Не мога да разбера тази жена какво иска от майка ми и как изобщо може да изрече подобни думи. Не знам дали изобщо трябва да й се обръща внимание”, огорчен е Митко. Синът на Гого си спомни, че майка му преживявала много тежко слуховете как съпругът й си е отишъл омагьосан и че тегне проклятие над формацията. 

Макар за Ева конфликтът вече да е отшумял, Ваня Костова не е забравила лошия спомен. Затова когато съпругата на Гого все пак я поздрави на влизане във „ВИП Брадър”, Костова обърна глава на другата страна и дори не пожела да й продума.  Очевидно старите конфликти в „Тоника” тепърва ще намерят своята жестока развръзка, пред очите на стотици хиляди тв зрители, пише "Уикенд".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Dion Dublin
преди 2 седмици
0
Здравейте на всички, казвам се Дион Дъблин, от Финландия. Искам да споделя свидетелството си тук, за да разбера на всички как съм върнал жена си с помощта на д -р Огундел, заклинател на заклинания. Съпругата ми ме напусна повече от 6 години, търсих помощ навсякъде, но никой не можеше да ми помогне. Миналата седмица открих хора, които говорят за д -р Огунделе в различни форуми и как той им помага и при проблемите им, веднага се свързах с д -р Огунделе и той отговори и започна работата си след 24 часа, жена ми, която напусна преди 6 години, ми се обади и се върна обратно у дома, това не са само истории, това е моят истински житейски опит, този човек е много мощен, свържете се с него за всякакъв вид помощ и ви уверявам, че ще ви помогнем на 100%. Свържете се с него на WhatsApp и Viber: +27638836445.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Tessy Rice
преди 2 месеца
0
Аз съм Теси Райс от Ню Йорк, споделям историята си от живота тук, съпругът ми ме остави с 2 деца в продължение на 11 години, след като търсех помощ навсякъде, никой не можеше да ми помогне да го върна, видях реклама за д-р Огунделе, заклинател на заклинания , Свързах се с д-р Огунделе, след направата на заклинание, 24 часа по-късно съпругът ми се върна, този човек е много мощен. Ако имате нужда от помощ по отношение на връзката, семейството или болестта, свържете се с д-р Ogundele на WhatsApp / Viber: (+27638836445).
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Skylar Budd
преди 8 месеца
0
Казвам се Скайлар Бъд. Позволете ми бързо да ви информирам тук, че д-р Огунделе, чийто WhatsApp или Viber Chat Number е: (+27638836445) е страхотен и мощен заклинател, който някога съм познавал, има съмнение за него, заклинанието му е 100% гарантирано. След като се свържете с него, връзката ви ще бъде осигурена, той има силата да върне обратно любовниците, брачните проблеми и всякакъв вид човешки проблеми или болести. Веднъж бях изхвърлен от съпруга си от над 21 години, търсих помощ навсякъде, където никой не можеше да помогне, миналата седмица намерих номера на WhatsApp на д-р Огунделе. Веднага се свързах с него и съпругът ми, който ме заряза за друга дама, се върна при мен в рамките на 24 часа. Днес ви казвам, че д-р Огунделе е мощен и свръхчовек.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lisa
преди 9 месеца
0
Казвам се Лиза Бари, искам да засвидетелствам пред широката общественост как връзката ми беше възстановена от великия заклинател, който някога съм имал предвид, наречен д-р Огунделе, след като д-р Огунделе заклина да върне съпруга ми в рамките на 24 часа бившия ми -съпругът ми се обади и поиска моята прошка. Сега отново сме щастливи заедно като любовници и семейство. Всичко благодарение на д-р Огунделе, който направи любовна магия за мен, за да се върне съпругът ми у дома. Ще продължа да споделям това, докато всички видят моето свидетелство, защото този човек е мощен и истински. Можете да се свържете с д-р Ogundele на Viber или WhatsApp Chat: +27638836445.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Betty Oxlade
Преди 1 година
0
Ето моето свидетелство: Казвам се Бети Окслейд и искам да споделя истинската си житейска история за това как върнах съпруга си с помощта на д-р Огундейл, страхотен заклинател, който върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той има решение на всички проблеми. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с него с неговия WhatsApp: +27638836445. Email: [email protected] Той е 100% реален и мощен.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Joan Porras
Преди 1 година
0
ЧУДОТО: Казвам се Джоан Поррас. Искам да разкажа моята история тук как д-р Огундейл върна съпруга ми за мен със заклинанието си в рамките на 24 часа, а заклинанието е безобидно. Потърсих помощ навсякъде, но само д-р Огундейл успя да помогне. Получих неговия контакт от някой, на когото преди е помагал в интернет. Ако имате нужда от помощ, съветвам ви да му пишете, ако имате нужда от помощ чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Имейл: [email protected] Казах му, че ще споделя добрите новини за него, той е много страхотен.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Katie
Преди 1 година
0
Казвам се Кейти Мартин и искам да споделя истинската си житейска история за това как върнах съпруга си с помощта на д-р ogundele страхотен заклинател, който върна съпруга ми за 24 часа със своите правомощия, и това заклинания са безвреден, този човек е много мощен човек, сключих споразумение с него да споделя името си в интернет, затова правя това сега. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с него с неговия WhatsApp: +27638836445. Той е 100% реален и мощен.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gideon
Преди 1 година
0
Днес съм най-щастливият човек в света благодарение на д-р Огундейл. Той използва духовните си сили, за да възстанови разрушения ми дом и да направи мира между мен и съпруга ми по-силен от всякога в рамките на 24 часа, защото съпругът ми ме напусна повече от 7 години. Имате ли проблем с отношенията? Имате ли проблеми в брака? Имате ли здравословни проблеми? Какъвто и да е проблемът, Dr.Ogundele има решение. Аз съм жив свидетел. Можете да се свържете с него чрез [email protected] или WhatsApp и Viber Chat: +27638836445.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Cynthia
преди 2 години
0
Честита Нова Година Всеки, името ми е Синтия, искам да споделям добрата новина от живота си, как съм си върнал съпруга, разведена съм със съпруга си от 7 години и страдам сама със сина си исках го обратно, но знам, че може да ми помогне, Миналата седмица видях коментар в интернет от един мъж, който казваше на хората как той е върнал съпруга си с помощта на заклинателя, наричан д-р Огунделе, трябваше да се свържа спешно с молителя. да ми помогне и той ми отговори и ми каза, че ще ми помогне и съпругът ми ще се върне обратно и ще ме обича само за 24 часа. Мислех, че той е за шега, защото вече 7 години не сме виждали и не сме говорили помежду си, защото имам нужда от съпруга си и трябва да му вярвам и го помолих да ми помогне. в продължение на 7 години ми се обадиха в рамките на 24 часа и ме помоли да му простя, след като го заклинаха? Този човек е мощен, нямах друг начин да го оценя, казах му, че ще споделя името му в интернет и по радиостанциите, за да могат хората да търсят неговата помощ,..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ан
преди 3 години
-2
Има напрежение, но Ваня не е проста жена.Според мен думите от визитката са отрязани- зададен е въприс или са част от обяснение
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени