За първи път! Вижте имението на Мая Илиева в Доминикана! (ФОТО В ГАЛЕРИЯТА + Уникалната й ретро кола)

28 Август 2019, 10:48


Ваканционният палат разполага с три плувни басейна, 10 спални и мини детски център

 

Легенди се носят за имотите на покойния Георги Илиев и вдовицата му Мая Илиева в Доминикана. Според слуховете Мая притежава няколко хотела в Пунта кана, както и имение, закупено след смъртта на Главния. Досега обаче никой не знаеше къде точно се намира и как изглежда прословутият палат. Единствена и първа „Галерия“ успя да се сдобие със снимка на луксозното имение. И мащабите му

 

надминаха и най-смелите ни очаквания.

 

Наскоро гост на Мая Илиева в Доминикана е била нейната най-близка приятелка и бизнес партньор Адриана Тюркмен. Вдовицата на митичния Филип Найденов-Фатик посети Мая с голямата си дъщеря Александра. Двете бизнесдами често прекарват ваканциите си заедно в огромното имение на Илиеви. Тъй като социалните мрежи са табу както за Мая, така и за децата й, можехме само да гадаем за лукса в имението.

Щерката на Адриана обаче прояви немарливост и се щракна пред владението на Главния, полегнала върху

 

един от ретро автомобилите на Мая.

 

Шевролетът струва над 50 000 долара, но тази сума е нищо в сравнение с инвестицията на вдовицата в имението.

 

Разположен на територията на над 3 дка площ, имотът има огромна палмова градина с два плувни външни басейна и един вътрешен. Спалните били над 10, като всяко от трите деца на Мая разполага със собствена стая. В имението, разбира се, има и фитнес зала, както и отделно помещение за игра, наподобяващо детски център.

 

В Доминикана Мая и семейството й идват само за ваканциите. Иначе

 

вдовицата живее в Панчарево

 

заедно с Криста, Георги и Андреа. Къщата им в затворения комплекс „Маунтин Вю Вилидж“ била не по-малка от тази в Доминикана.

 

В ъндърграунд средите от години се говори за имотното богатство на Жоро Илиев в Пунта Кана. Според градските легенди Главния купил на безценица огромни парцели от екзотичния курорт още преди градчето да стане атрактивна дестинация. Днес на тяхно място има построени няколко луксозни ризорта, от които годишно по сметката на Мая Илиева влизат милиони долари.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Обичам я
преди 3 години
0
Злобни гадове . Не можете да стъпите на малкия пръст на тази жена. Сърцето й е огромно и пълно с доброта. Глозгайте тук хиени тъпи. И без това няма как да имате досег с нея.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Наталия
преди 3 години
0
Аз така пиша целуфка щото ми е сладинко и закачливо. Ние транс уродите се кефим на таквиз неща - лигавки, розовки, инфантилнички. Целуфки, че бай Кольо с тира ме чака, обещал ми е двайсетачка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Смешка
преди 3 години
0
Красива къща, красив имот! Не й завиждам, има възможност - направила го е! Само ми се искаше да е в България, защото и Тя е красива страна, нооооо хората са лоши, злобни, завистливи и подли!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Наталия
преди 3 години
0
Така искам и аз да имам такова имение, но ще остане в мечтите ми. Бай Кольо има колиба в Обзор и ми предложи да живея там срещу секс и двайсетачка. Каза, че ще ме води ма пътешествия, ще обиколим с тира света надлъж и на шир. Целуфки!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kurwooo
преди 3 години
0
KURWOOOO SPERMOLJASALA, MANGALKA CHERWJASALA, TZELUVKA A NE TSELUFFFFKA PUTKO VONJASHTA!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени