Звезди ни цакат с възрастта си: Лили – най-мистериозна, Рени се подмлади със 7 години, Тоца скри 6, Ирен Онтева замръзна на 33 (СНИМКИ)

16 Юли 2022, 15:07


И до днес възрастта на примата на българската естрада продължава да буди коментари и да бъде подлагана на всякакви съмнения и догадки. Версиите за точната възраст на певицата са безброй, но все пак има две основни линии, по които се движи, писа Телеграф. 

Официално тя обявява, че е родена през 1939 г., но според някои  хора това не е точно така. Според нейна близка, Лидия Станчева, която е й нейна кума реалната рождената  дата е 1934 г. В немски музикален справочник, от 1975 г., е записано, че Иванова е родена през 1935 г., а в епархията в родния й град  Кубрат е отбелязано, че е кралицата на естрадата е родена през 1936 г.  според автора на първата й биография Марин Бончев тя е родена през 1938г. според него това е вярната година , тъй  като именно тя е вписана в паспорта й по онова време, когато с документа той и т я са получавали хонорарите си. Най–сериозната версия, която придоби популярност идва от бившия съпруг на примата Янчо Таков, според който годината й на раждане е подменена и той дори е участвал в тази смяна заради заради музикален конкурс на който е трябвало да участва, но имало изискване за възрастта. През 1973 Лили Иванова трябвало да замине за Чили, където във Виня дел Март щяла да участва в голямо музикално събитие. Изискване на организаторите било право да се състезават в музикалната програма да имат само певци до 30 години, за съжаление родната звезда по това време била навършила 34г.  не само успехът на страната ни на фестивала,  но и самото  участие на Иванова били застрашени. Така родните служби и полиция се заели с поправката на личните документи и всичко необходими, за да се докаже че тя е в началото на 30-те. Така според неговата версия Лили била подмладена с цели  4 години. И до днес годините на звездата остават загадка, а тя не желае да коментира версиите.

Има много спекулации по отношение на възрастта на поп фолк звездата Емануела. Официалната възраст на певицата записана в уикипедия е 40, като годината на раждане е 1981. Според нея обаче това не е истина и тя е родена 6 години по-късно. Има и няколко теории за това. Според едната, певицата родила първия си син твърде рано и за да се изчисти срама в общината подправили акта й за раждане. С днешна дата запознати твърдят, че тя се е погрижила дори да си направи лични документи с фалшивата година, за да може всичко да е максимално достоверно.

Още една поп фолк дива е популярна с това, че се опитва да прикрие възрастта си. Рени също крие възрастта си – намалява я с около седем години от истинската. Реалната дата на раждането й е 1969.  Тази година тя  чукна 53,  но всички помним как преди няколко години певицата получи честитка за отдавна навършените 42. Рени няколко пъти поправя дори годината на раждане в уикипедия, но само след няколко дни реалната дата се връща отново.

Певицата Катя Близнакова, в личния си профил във фейсбук бе написала, че е 70-и набор, а по лична карта е родена през 1965 г и така се подмлади със скромните 5 годинки.

Бившата моделка Венета Харизанова също свали 5 години от реалната си възраст. Харизанова е родена през октомври 1980г ,което ще рече че тази година ще навърши 42години, моделката е преценила че тази възраст не й отива и тя се представя за 36 годишна.

Седем години от възрастта намали и звездната диетоложка Енджи Касабие. Във визитката, с която Енджи влезе преди години във „ВИП брадър“, бе представена като 28-годишна бизнес дама – с цели 7 години по-малко от действителните. В интервюта за различни медии Енджи се представя ту за 25-годишна, ту с няколко години по-възрастна, но никога над 30 г. Всъщност Касабие е родена на 1 ноември 1982 г., показва справка в Търговския регистър, където фигурират данните за фирмите й. Което ще рече, че тази година става на 40.

Актрисата Аня Пенчева също като останалите свали две години от възрастта си благодарение на хитър трик, който днес я подмладява, но само на документи. Схемата актрисата извърши предвидливо още на младини, когато нямало електронни регистри и това можело да се подправи много по- лесно. Тя излъгала за годината си на раждане, когато служителите на градския регистър й изготвяли новите документи за самоличност, тъй като загубила акта си за раждане. По актуална лична карта тази година трябва да навърши 62, а истинската й възраст, дори в Уикипедия, е 64.

Ирен Онтева перфектна и на 50

Моделката Ирен Онтева държи рекорда за най-дългогодишна кариера на модел у нас. Имаше време в което тя беше определяна за една от най- красивите жени у нас. И това продължава да бъде така дори и на 50. Екс моделката доказва, че когато една жена се грижи за себе си и вида си годините са просто цифра. Спеколации по отношение на възрастта й има от години, дълго време моделката беше замръзнала на 33 години. И защо не, когато изглежда превъзходно , а много момичета на 20 могат само да мечтаят за съвършените й форми. Топ моделът е роден през 1972 година, въпреки че в официалната си биография посочва, че се е появила на бял свят през 1975-а. Уикипедия мълчи по въпроса, защото там година на раждане не е отбелязана.

Спекулации за възрастта на Мис България

Спекулации за възрастта на носителката на титлата Мис България-Антония Петрова  тръгнаха веднага след като грабна короната. Красавицата бе обвинена във всички грехове на света, а един от тях бе , че е прикрила цели 6 години с цел да бъде допусната до конкурса и да го спечели. Според една от клюките реалната й възраст била с 6 години по- голяма. Тайната разкри нейн доброжелателен съученик.Според клюката тогавашният й партньор Александър Бередин платил крупна сума на организаторите, за да скрият възрастта на Тони.

Петрова спечели титлата „Мис България“ през 2009 г., когато твърдеше, че е на 25 години. Горната  граница за участие в конкурса е 25г.  и Петрова тогава е била на косъм да се сбогува с короната. Ако думите на нейния съученик са верни  това означава, че по време на конкурса през 2009-а е била на 31 години и не е имала право да участва.Съмнения има и днес най-вече заради вида й. „Не изглежда на 36 г., а много по-възрастна – има бръчки и вид на жена, прехвърлила 40-те“, подозират в интернет.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Галя
преди 10 месеца
0
Годините са само число. Важно е как изглеждаш и как се чувстваш.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 10 месеца
0
От всички изброени само Лили Иванова е ЗВЕЗДА.Останалите не заслужават никакво внимание.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени