16-те топ бисера на Кобилкина и още простотии от арсенала на рускинята

2159
24 Януари 2021, 14:14


Наталия Кобилкина вероятно е най-успешния комик на България! Самообявилата се за секс гуру рускиня не спира да бълва бисер след бисер. Ето 15-те златни фрази, подбрани от всички нейни безбройни семинари, уебинари, констелации и коучинги. За да е максимален ефектът, четете на глас с характерния руски акцент. Смехът е гарантиран:

• Всеки път гледам като на чудо, когато взимаш мъничек, намръщен членчик и след няколко нежни докосвания той се превръща в мощен пулсиращ жезъл.

• Хубавата свирка е като игра на флейта – изисква търпение, любов и много тренировки.

• Няма малки цици – има неправилно подбран сатиен.

• Тялото ни е толкова съвершена система, особенно генеталии! Браво на Създател!

• Ако искаш наистина да направиш хубаво фелацио – не го прави за партньора, за да отбиеш номера... Направи го за себе си!

• Идва пролет и ще можем да разхождаме нашите йони в парка голички и красивички... Нека и те да се радват на пролетта и да се проветряват. Много е приятно чувството!

• Аз вярвам, че ако всеки мъж се буди с хубава свирка, в този свят би имало много по-малко агресия, войни и проблеми.

• Когато жена е незадоволена, тя е по-опасна от террорист с бомба!

• Женската сила се намира в долните чакри и по-точно в матката ни.

• Ако болният от грип се отдаде на плътски удоволствия със своята жена/мъж, излекуването му е гарантирано! Трябва да се знае обаче, че е препоръчително болният да направи поне около 5 свършвания, за да е по-бърз ефектът...

• Няма нищо по-красиво от нежната розовата цепка между краченца при нас, жените. Невероятно свежа, сочна, ухае на цветя и толкова жива и трепереща от най-лекички докосвания! Толкова красиво направено нашето тяло. Мъжете имат голям късмет, че могат да се любуват на наша красота.

• Мацки, моля, оставете светлина запалена, докато правете любов! Йонита, ти заслужава да бъде видяна в цялата и прелест и красота. Нека да има празник на йони и на мъжките очи!

• Сядам на море с приятелка в ресторант. Пред нас са бели празни чинии и меню. И идва сервитьорът, поглежда ме и казва: „Уау! Вие сте Наталия Кобилкина! Имам проблем с члена ми! Може ли да го погледнете?“, и започва да разкопчава ципа... И вече си представям как той ще сервира в моята празна чиния своя кренвирш... Хубаво, че моята приятелка изобщо не се притесни и възмутено го попита: „Ти искаш да сложиш своя член в моята чиния?! Махни се оттук веднага!

• Имам мечта – да танцувам гола до галеми огнища в тази прекрасна енергия под музиката на барабаните, като медитация. Май трябва да си намеря някакво африканско племе за тази цел...

• Любимите ни мъже, когато лижете нежната йони на любимата си – правете го мноооого нежно, едва докосвайки с езика, все една крилца на пеперудка, което лети над цветито… и когато жена свършва – продължавайте да държете езика на розовата ѝ цепка и държете я здраво за крачеца. Натиск в тази ситуация усилва оргазмите... Не спирайте, дори ако тя ви спира. Правете мноого нежно.

• Да имаш дупенце и да не правиш любов в него – това все едно да имаш порше и да го държиш в гаража.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
перо
преди месец
-1
Ам' така е,.. народът и журналята жадни за сензации и я направихме на .''.секс гуру'' едва ли в Украйна щеше да е така ''популярна'', а сега усети, че и в Англия е НУЛА и ще се върне скоро при най-верните си фенове в БГ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До ??
преди месец
-6
Това вечно мрънкане и не приемане на някой който не е от нашите... В случая, че била украинка, че те пък да знаете какви са напористи... Тя ли ще ни учи на секс, че и да й плащаме, ама в Лондон не им минават нейните глупости с пеперудки, както и в Украйна откъдето е дошла да ни баламосва. Толкова нанавист! Презрение. Не приемане, отричане. Светът отдавна се отворил и точно неговото разнообразие и колорит прави живота интересен. Но някои гледаме чуждите намръщено и бързаме с очернянето. Сами себе си оргабваме ако не можем да видим в случая, че Наталия Кобилкина е една много колоритна, забавна и позитивна дама. Ведра, смешна с този говор и с това име. И тя като всеки се опитва да продаде нещо, но го прави готино и чаровно. Кой какво разбрал, разбрал.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди месец
-2
Напориста като повечето украинки,успява да се закрепи в БГ и ние сякаш не знаем що е това секс като шарани я гледаме и плащаме. Ако тези "истини" ги беше ръсила в Украйна ще бъде транспортирана бързо към някое поселище. Дали ще бъде толкова отворена и е Англия?? Няма как да стане и там да може да разтреперва пеперуди!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени