Актрисата от „Съни бийч” Надя Иванова: Родих, все едно бях на курорт

11067
26 Април 2021, 14:35


Актрисата от „Съни бийч” Надя Иванова издала първо на майка си, че чака бебе. Младата жевна се почувствала едновременно объркана и щастлива, дори леко уплашена. Това признава самата тя в откровено интервю във в. „Минаха години”.

 

Хубавицата, която роди в необичаната ковид обстановка, споделя, че най-големите й страхове са били свързани със здравето на бебето, а парадоксалното, е, че именно тази мисъл едновременно я успокоявала и прогонвала страховете й: „Защото най-важното за бременната жена, а и за младата майка е спокойствието”.

 

Надя имала лека и безпроблемна бременност, а подобно било положението и в болница „Надежда”, където била заобиколена от истински специалисти със страхотно отношение и внимание. Тя дори се шегувала пред своя приятелка, че раждането й било като престой в курорт. Актрисата благодари още веднъж на лекарите и акушерите, като им пожелава здраве и щастие и да се все така всеотдайни в трудната им и значима работа.

 

Що се отнася до „Съни бийч”, екс водещата на светското тв предаване „Елит” по БНТ смята, че сериалът ще донесе късмет на всички участници в него, включително на продуцента, а героинята й Вивиан ще се появи и във втори сезон.

 

Надя споделя, че няма нищо общо с героинята си, която е отмъстителна и пресметлива. Единственото общо между тях е, че и двете са израснали в провинцията – актрисата във Видин, а героинята й – в малко провинциално градче. „За разлика от нея обаче, аз никога не съм имала провинциален комплекс.” И обяснява, че винаги се е гордяла с произхода и семейството си. Докато за Вивиан това се превръща в огромен комплекс – тя смята, че е ощетена от съдбата си заради трудното си и бедно детство. „Затова вярва, че заслужава живот на „принцеса” и е готова да го постигне с цената на всичко”, разказва още тя.

 

Героинята й си е забранила да изпитва чувства и се е превърнала в студена, пресметлива и скована, дори отмъстителна жена, винаги нащрек и готова за удар.

 

„А аз не притежавам нита едно от тези качества. Лишена съм от амбиция и не мога, а и не искам да мъстя. На мен удовлетворение ми носи прошката, а не отмъщението”, твърди Надя.

 

По време на бременността си тя не спазвала никакви хранителни режими, а си похапвала каквото и колкото иска. И макар ме още не е влязла в обичайната си форма, не бърза да го прави, а и смята да си „остави” някое килце отгоре.

 

Като майка тя смята, че всяко обичано дете може да бъде разглезено от родителите си. Най-агното за нея обаче е синът й да ратсе здрав и щастлив и да се превърне в достоен мъж и човек.

 

Като ъвъзпитаничка на легендарния Стефан Данаилов в НАТФИЗ, Надя мисли, че неговата обаятелна личност е оставила „алена буква” върху всички негови студенти, а те са нещо като „мафия”: „Накара ни да се чувстваме като част от една специална, но не тайна общност, голямо семейство, в което се гордеем с постиженията на всеки един от нас”.

 

Тя коментира и етикетите, лепнати й от медиите – „Надя от „Елит” и „любимка на Ламбо”. Отначало това предизвикало у нея гняв. „Но с годините прозрях, че важното е да си върша работата достатъчно добре, че да заслужа „титлата”: „Любимка”.

 

Освен това Надя осъзнала, че той има по един любимец или любимка във всеки свой клас, а това са все талантливи актьори, които той наричал „пичове”.

 

„Така че да си любимец на Данаилов си е „медал” за заслуги”, категорична е тя.

С другото свикнала постепенно, а сега дори се представяла с фамилията „Елит”. По думите й то звучи твърде претенциозно, иначе би си сменила дори личната карта, шегува се тя.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени