Азис призна превъзходството на колегите в „Капките”

499
11 Април 2021, 10:08


Азис призна превъзходството на колегите си в шоуто „Като две капки вода”. Кралят на попфолка направи признанието след като стана победил с имитира Оги Цолов – вокалистът на група „Фактор”, и представи песента „Приятели”. Азис спечели най-много точки след гласуването на жури, публика и ментори, след което коментира успеха си, но призна и този на колегите си.

„Не си вярвах и все още не си вярвам, защото аз наистина смятам, че моите колеги са по-добри от мен. Не знам какво стана тази вечер, но когато видях Оги Цолов – оригинала на моя образ, така се стегнах, така се уплаших – бях като дете, което няма търпение да си изпее фразите, за да си седне. Аз не съм добър имитатор. Аз съм вероятно добър в моя си коловоз, в моите си релси – вярвах, че е така до тази вечер. Оказа се, че ако ми се падне песен, която харесвам, ще го направя, защото това е един уникален формат, който те предизвиква да смажеш себе си, да смачкаш всичко, което си притежавал досега и да покажеш нещо ново, да направиш образи на хора, които може дори да не харесваш”, сподели Азис и допълни, че в този сезон се оказва, че последните могат да станат първи.

Кралят на попфолка коментира и реакцията на Фънки, който е в журито, след като Рафи представи неговия образ с песента „Сен Тропе”. Азис сподели, че му е станало болно за Рафи и се обидил за образа, който е градил толкова години и има милиони гледания. „И ти в един момент да станеш и да си тръгнеш... Толкова непрофесионално, толкова обидно. Хилда, която толкова много я харесвам, не е гледала „Сен Тропе”. Най-известната песен в България, която има 105 милиона гледания, тя не е попадала на нея, тоест, тя не е подготвена. Светът не е само джаз, не е само рок. Ехо! Има ни и нас”, „жегна” я Азис.
 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени