Баровецът Гриша Ганчев набива пилешка яхния с ръце

27 Август 2017, 11:00


Гриша Ганчев трудно може да бъде снимат от папараци заради тежката охрана, с която се движи. За фотографите на „Уикенд” обаче няма невъзможни неща и тези дни те успяха да щракнат скандалния джобен магнат, докато се хранеше с ръце в центъра на София.

Милионерът от село Микре, който напоследък се подвизава като благодетел на ЦСКА, бе избрал за обяда си ресторант „Синият лъв”, разположен недалеч от Народния театър. Пред заведението бившият борец пристигна с конвой – лъскав черен джип „Ауди” и лимузина от същата марка. Бизнесменът и шефът на охраната му Тони Димчев бързо-бързо хлътнаха в кръчмата, а редовите гардове останаха на пост отпред. Всички пазванти имаха слушалки в ушите си, за да поддържат връзка един с друг.

Вероятно от съображения за сигурност, вместо в просторната лятна градина, Ганчев избра маса на закрито. За себе си и сподвижника си той не поръча засукани специалитети, а народна храна – пиле с картофи. Манджата пристигна бързо и Гришата й се нахвърли с такова настървение, че другите клиенти буквално бяха изумени. Маститият предприемач се хранеше така, сякаш не беше хапвал нищо от няколко дни.

„Голям баровец, а няма никакви обноски на хранене!”, коментираха хора от съседните маси, когато видяха, че Ганчев почти не използва вилица и нож. Порцията си той омете почти изцяло с ръце – пилешките мръвки, а и картофите поднасяше към устата си с пръсти. До приборите прибягна само няколко пъти и му личеше, че  не се чувства никак комфортно с тях.

Щом се засити, някогашният пехливанин извади от джоба си пачка и отдели от нея една двайсетолевка. Банкнотата хвърли на покривката с жест на император и с бодигарда му Тони напуснаха заведението, без да изчакат сервитьорката.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
истина
преди 4 години
0
Засичала съм го в ресторант, беше на съседната маса и не ми е направило впечатление да няма обноски, дори напротив.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
коко
преди 4 години
0
Бях по-това време в ресторанта и Ганчев съвсем нормално си хранеше и дори изчака сервитьорката поредните лъжи на шопарски медии
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ИЙПО
преди 4 години
0
Печено пиле с картофи яхния ми било ахаха ама дебелашките медии от къде да знаят какво е яхния. И от къде да знаят че в цял свят печено пиле се яде с ръце освен ако е пържола да ви еба у тъпите дебелашки марионетки
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ИЙПО
преди 4 години
0
ХАХА ПОРЕДНИТЕ ЛЪЖИ НА ДЕБЕЛАШКИТЕ МЕДИИ. ГАНЧЕВ ОТ ДВЕ СЕДМИЦИ Е В КИТАЙ ТИЯ НЕЩО СЪНУВАТ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени