Бившата тъща на Бойко закъса с краката! Вдигнала кръвно заради ареста на Борисов

28 Април 2022, 14:00


Здравословни проблеми са налегнали бившата тъща на Бойко Борисов и тя вече не се грижи за дворчето си в къщата си във врачанското село Селановци.

 

Баба Симеонка Костова закъсала с краката, била трудноподвижна и стояла предимно в софийския си апартамент. Пенсионерката обаче не се чувствала самотна и се радвала на грижи oт страна на своята внучка Венета, щерка на бившия премиер и екссъпругата му Стела Костова. Стела отдавна живее в щатите, където е лекар, и не може често да вижда своята възрастна майка, но за сметка на това се чували всеки ден по телефона. В България е и другата дъщеря на баба Симеонка - Петя, която също е докторка и посещавала ежедневно майка си.

 

„От Америка всеки ден ми се обаждат, боят се за здравето ми. И двете ми момичета са докторки и съм много обгрижвана, купуват ми всичко, от което се нуждая. Не искат да си ходя на ceлo Селановци, защото вече съм доста възрастна, не могат да ме оставят сама, а на мен много ми се ходи там", споделя бившата тъща на Борисов.

 

Въпреки че Стела и Бойко са разведени от много години, тя е запазила добрите си чувства към него и все още е на мнение, че е бил зет мечта. В нощта на скандалния му и незаконен арест през март месец баба Симеонка не мигнала нито за миг и вдигнала кръвно от притеснение за Борисов. До тъмни доби гледала телевизия и следяла какво се случва, като непрекъснато общувала с дъщеря си Стела от Америка и внучка си Венета.

 

Пенсионерката разкрива, че също като нея, и бившата съпруга на Бойко била много разтревожена от случилото се. Въпреки че Борисов отдавна по документи не й е зет, Симеонка продължава да го уважава и цени. Най-много му се възхищавала, че гледал дъщеря си Венета като писано яйце, когато била малка, а и сега не спирал да бъде опора на семейството й, пише „Ретро“.

 

„Добър човек е, няма две мнения по тази работа", отсича бившата Борисов. Тя отдавна е вдовица и след като съпругът й Георги, с когото построили къщата в Селановци, починал, продължила в негова памет да ходи през летата там и да сее зеленчуци в градинката.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени