Братът на Стоичков: Преживял съм две операции на сърцето, но чудо като К-19 не съм виждал! Лъжа е, че съм в болница!

1127
05 Август 2020, 13:00


"Не съм в болница! Пишат лъжи. Защо не си проверяват информацията!?, изригна пред „Галерия“ братът на Христо Стоичков - Цанко.

Миналата седмица няколко сайта излязоха с информация, че по-малкият Стоичков е приет в пловдивска болница с коронавирус. Новината се оказа обаче наполовина вярна. Цанко е дал положителна проба за новия вирус, но не е в лечебно заведение, а се лекува у дома. За щастие опасност за здравето на майка му Пенка Стоичкова няма, тъй като двамата не се виждали повече от 15 дена.

Цанко споделя, че вирусът никак не е лек и хората трябва да се пазят.

"Признавам си, че до скоро не вярвах тази зараза, но промених мнението си, наистина е тежко. Преживял съм две операции на сърцето, но такова чудо не съм виждал“ разказва по-малкият от братята Стоичкови.

Той признава, че първите дни били най-тежки и буквално не е можел да стане от леглото. Малко по малко обаче вече се възстановява. Независимо, че се налага да стои затворен в Цанко не се е отчаял. „Съвсем скоро ще съм напълно добре и всичко ще се оправи. Най-важно е, че не съм в тежко състояние, не съм на апаратно дишане, както едва ли не го изкараха по сайтовете“, обяснява Стоичков.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ИВО
преди месец
0
И все пак може да е добро момчето,не се е родил с късмета на брат си..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ИВО
преди месец
-1
Просто,бездарно момченце..И пари дори няма..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени