Честито! Диляна Грозданова и бившият депутат Любомир Павлов се сдобиха с първо внуче

2138
26 Юни 2020, 14:00


Бившият банкер, син депутат и издател Любомир Павлов и съпругата му - известната журналистка Диляна Грозданова, се радват на първото си внуче, узна HotArena.


Бебето е най-новият член на семейството на сина им Владимир, който получи престижно образование по икономика в Лондон. През последните години Любомир Павлов и жена му живеят най-вече във Франция, където обитават красива къща от началото на миналия век на Лазурния бряг. След като със съдружника си Огнян Донев продадоха дяловете си в Медийна група България, Любомир Павлов побърза да замине за чужбина. Освен, че семейството има къща на Ривиерата, престоят им във Франция е наложителен и заради здравословното състояние на Диляна Грозданова.


Една от най-известните журналистки от близкото минало, която бе водеща на "Отзвук", бе диагностицирана преди време с множествена склероза. Коварното заболяване е хронично, а пациентите преминават през периоди на временно подобряване и рязко влошаване на състоянието. Френските клиники за лечение на множествена склероза са едни от най-известните в света и тъкмо затова Грозданова предпочела да е под контрола на тамошните специалисти, пише Галерия. 


Дори и здравословните пороблеми обаче не помрачили радостта от появата на внучето им.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени