Диана Любенова иска да блесне и в театъра, измъчва, че не е развила целия си потенциал

518
28 Юни 2020, 12:00


Успехът е въпрос на гледна точка и лично възприятие, става ясно от последната медийна изява на Диана Любенова. Актрисата винаги е била в под светлината на прожекторите. Вече 25 години блести и на телевизионния екран. Има десетки интервюта с български и световни звезди. В биографията си е записала роли в родни и чужди кино продукции, както и в театъра. И все пак водещата на „Тази събота и неделя” по Би Ти Ви призна, че иска по-голяма реализация на театрална сцена.

В момента Диана Любенова, която на 24 ноември ще празнува 48-мия си рожден ден, е отдадена на телевизията. По принцип графикът й е доста по-натоварен. Освен, че е ангажирана с гостите в рубриката й в предаването, което води заедно с Александра Кръстева и Жени Марчева, Диана винаги се е стараела да приема и роли в различни продукции и в театъра. Когато работи на пълни обороти, играе повече от 200 представления годишно. „Това е всяка трета вечер. Много е поглъщащо”, споделя тя. Не може да се откаже. Все пак преди са й минавали такива мисли. Имала моменти, в които смятала, че телевизията й дава достатъчно, развива се, учи, постига цели и може би трябва да остави театъра. Но той я държи в кондиция.

Диана Любенова определя театъра като бягство от ежедневието и вдъхновение. Театърът за нея е и мотивация да реализира таланта си и да надгражда. Това пролича от последната й медийна изява, при която сподели, че винаги е имала усещането, че не е развила целия си потенциал в театъра. „Това продължава да ме мъчи и днес. Искам да давам и да се развивам още, да играя повече, да експериментирам”, сподели водещата. Тя никога не е била отдадена само на телевизията или само на театъра. Понякога едното е било за сметка на другото. „И между това детето ми е най-ощетено. Покрай карантината София беше много щастлива, че всяка вечер съм си вкъщи. В момента е запалена по „Супергърл” и изисква тримата да го гледаме”, сподели Диана.

Казва за мъжа си Лес Уелдън, че е фантастичен и прекрасен баща. „Много съм щастлива с тяхната връзка”, казва Диана за Лес и дъщеря им София. Вкъщи актрисата е „лошото ченге”, а той е доброто. Диана е по-дисциплинирана, а Лес е много по-търпелив и толерантен. Той умее с часове да обяснява нещо, без да се изнерви и подразни, дори ако София се разсейва. „Тя получава много уроци от баща си. Имам до себе си умен и забавен мъж”, щастлива е Диана. И добавя, че не би искала от живота повече от мъж като Лес. Той я разбира и подкрепя във всичко, което прави. Лес е спокоен и уравновесен. С благия си характер винаги успява да я укроти, въпреки че често е нетърпелива и твърде емоционална. „Има някаква магия в енергийното му поле. Когато е до мен, ставам на килимче. Единствен той знае как да ме приземи и укроти”, отбелязва Любенова. Двамата са заедно вече от доста време, но продължават да си казват „Обичам те” всеки ден по безброй поводи. „Това е моят мъж, кара ме да летя”, казва Диана.

Актрисата продължава да мечтае, но избягва да препраща мислите си твърде далеч в бъдещето. Може и Лес да допринася за този неин вътрешен баланс, постигнат с концентрацията в настоящето. Все пак Диана винаги е вярвала, че да се мисли прекалено много за бъдещето, пречи да се насладиш на момента. Смята го загуба на време, на емоция.

„Аз съм артист. Винаги ми е било странно как можеш да зачеркнеш живота си в името на бъдещето”, казва Диана. Тя иска да живее днес, да инвестира сега в емоции. А тя е доста чувствителна. Все още плаче на филми, които я вълнуват. Плакала е от яд, когато се ядосва на себе си. Напоследък плаче повече от радост. Не бяга от тези емоции и не се притеснява от тях. „Не се научи да си сдържам емоциите”, вдига рамене Любенова. Тя смята, че понякога трябва да можеш да се владееш. И все пак тя не може да сдържи емоциите си. Нейни са си и са искрени. Така е устроена, че дълго задържа емоции в себе си. Склонна е да прощава на другите и на себе си. Извлича поуки от ситуацията, която я е разстроила, и продължава напред. С времето се научила да прощава по-лесно, да казва „не”, да не общува с хора, които я притесняват, пише Уикенд.  Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
скука
преди 6 дни
0
Не изчетох статията, не искам. Скучна е като персонаж за публиката. В личния си живот може да е ок, не знам.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
s
преди 6 дни
0
Добре, че беше бащата на детето и да я приземи и успокои малко, че да влезе в релси и да намери себе си след толкова търсене и младежко лутане.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Крум
преди седмица
0
Имам някакъв спомен от доста години, когато тази кака се явяваше гола по телевизионния екран.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
преди седмица
0
Не блеснеш ли в началото значи никога няма да го сториш! Талант се забелязва на момента, а не след години!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
....
преди седмица
0
Лес не беше ли си заминал за САЩ при другата си жена.Колкото за Любенова помня я от едно късновечерно пошло предаване което водеше.От тогава ми е неприятна и безразлична като"артист".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
98877
преди седмица
0
Не я харесвам. Много ми е елементарна.Тъпа и куха. Дразнеща ужасно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени