Драма: Роксана губи гласа си, оперира се в Турция

12 Септември 2021, 16:00


Роксана ще оперира гласните си струни в Турция, обяви тя наскоро. 35-годишната звезда на „Пайнер” не разясни подробности, но в бранша се коментира, че хирургичната интервенция е наложителна. Певицата се решила след консултации с лекари и с колегата си Тони Стораро, който преди години мина по същия път.

„Ти трябва да отидеш, да се прегледаш и да послушаш лекарите. Притежаваш един от най-големите гласове в България и ние имаме правото да му се радваме”, казал й Тони Стораро.

Човека Глас се подложи на операция на гласните струни в Солун. Първоначално той ходил на прегледи при няколко изтъкнати български специалисти, но всички му казвали, че интервенцията се налага, но има 30 % риск за неуспех. „Започнах да търся лек за душата. Не спя... Пея, отивам на участие на пълен плейбек. Никой не може да разбере какво става с мен, но аз вътрешно... Човека Глас, а аз без глас останах. Те не могат да разберат”, споделял е Тони болката си в този период. След като поговорил с гръцки колеги, които също оперирали гласните си струни, Стораро посетил препоръчан от тях лекар в Солун. „Ще пееш! 100% ти давам”, казал специалистът.

След една Нова година, Тони Стораро пак отишъл при лекаря, но вече с цялото си семейство – жена си, големия си син Фики и брат си. Лекарят потвърдил, че нищо не се е променило и трябва да се оперира. „Господ те докара тук”, казала жената на Тони Стораро. Той се решил. Направили му необходимите изследвания и още на следващата сутрин го оперирали. „Боже, дано поне се събудя”, молел се Тони, докато пълната упойка подейства. Когато се събудил, лекарят го успокоил, че операцията била по-трудна, отколкото предполагали, но ще се възстанови напълно. „На еди кой си певец, каза, направих същата и на 70 години още пее”, успокоил го лекарят. Тони се възстановявал бързо, но му било тежко, защото от първо не можел и да шепти, после казвал само „Здрасти”. Помислил даже, че изчезнал прословутият му тембър. Затова когато на профилактичен преглед при лекаря в Солун трябвало да крещи с всички сили, Тони се притеснил да не би да чуе пак „старото дращене”. За щастие чул кристален глас. „Господ ми даде втори шанс”, споделял е Тони Стораро, писа Уикенд.

Преминал през този труден период, сега певецът вдъхва кураж на колежката си Роксана. „Молете се за мен”, призова тя почитателите си да й изпращат положителна енергия. Роксана не сподели подробности за операцията, която й предстои, нито кога точно ще се подложи на нея. В бранша са сигурни, че голяма опора ще са семейството й и почитателите, но и колегата й Тони Стораро. Той успокоявал Роксана, че всичко ще бъде наред и ще се възстанови бързо.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени