Фънки: Иван Ласкин ми липсва, още не мога да повярвам, че го няма

1083
05 Януари 2021, 14:00


Болка ми е още липсата на Ванката. Ето, две години ще станат утре, откакто почина, а още не мога да повярвам, че го няма. Но не ми се е присънвал. Най-тъжно ми е ей по тези празници, защото с него сме имали великолепни спомени, които изскачат, не можеш да ги спреш“, споделя пред „Телеграф“ Димитър Ковачев-Фънки.

Той не може да прежали един от най-добрите си приятели Иван Ласкин и твърди, че често се чува с вдовицата му Алекс Сърчаджиева и с малката София. Според него е хубаво, че Алекс е ангажирана с различни творчески задачи, което й помага да продължи напред, въпреки че е трудно.

Алекс Сърчаджиева участва във филма „Пакет „Вечност“ и съвсем скоро ще направи представление по свой текст, което ще е моноспектакъл. „Ще бъде много лично и честно“ - сподели пред вестника актрисата.

Колкото до Фънки, той вече е изкарал коронавируса и е готов за нови подвизи. „На 19 януари имам рожден ден. Ама с кого да го празнувам, като всички са се изпокрили? Ако трябва да се съберем пет човека и да се гледаме тъпо, по-добре да няма купон. Искам го голям!“ - смее се Фънки.

Той споделя, че случайно е разбрал за болестта си, когато една нощ се събудил и му се прияли люти чушлета с чесън и оцет, но не усетил вкуса им. Тествал обонянието си и с парфюм, но след като не усетил аромата, веднага тръгнал за „Пирогов“. „Направиха ми тест, видя се, че съм положителен. После си седях в нас с два антибиотика. Не можех и водчица да пийна. Но бързо мина всичко, лекичко беше за мен“ - обяснява Фънки, който и тази пролет ще е най-строгия член на журито в „Като две капки вода“ по „Нова телевизия“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени