Гаджето на Денис със скандални разкрития: Достатъчно дълго мълчах, не съм виновна за смъртта му!!!

08 Март 2022, 15:18


Гаджето на покойния поп-фолк изпълнител Денис Теофиков – Алекса, най-накрая проговори след огромния хейт в мрежата, който отнесе след смъртта на гаджето си.

 

 „Достатъчно дълго мълчах, но всичко си има граници! Вие прекалихте! Аз излязох черната овца. И защо? Защото бях единственият човек до Денис до последния му дъх?!“, написа Алекса в мрежата.

 

В словоизлиянието си приятелката на Теофиков няколко пъти подчертава, че само и единствено тя се е опитвала да помогне на изпълнителя. От какво се е мъчила да го избави и къде са били родителите му в тези трудни моменти остава мистерия.

 

"По цели нощи не спрях, за да му помогна с каквото мога и каквото бе по силите ми, всяка вечер заспиваше и целуваше мен. Аз бях единственият човек, който поне се опита да му помогне! Къде бяхте всички други? Къде бяха братята му? Къде бяхте хора, които го обичате? Защо телефонът му не звънеше с месеци, питам аз?“, реди почернената Алекса.

 

С тези свои думи тя индиректно напада всички поп-фолк изпълнители, които наричат Денис свой брат. Това е не само Емрах Стораро, но и Лоренцо, Антонио, Лео и редица други млади певци, които са познавали Тофиков и са му били близки. По думите на Алекса никой от тях не се интересувал през какво точно преминава половинката й, писа „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Венелин
преди 2 месеца
-6
Кретен
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени