И Слави възпя вируса

399
09 Април 2020, 13:00
Слави Трифонов възпя коронавируса. Изпълнителят се вдъхнови от ширещата се наред зараза и реши да я възпее в последното си парче, научи HotArena.


„И ти си аз, и аз съм ти, и всички сме такива. И не щем да мрем, когато най-учтиво ни убиват”, пее Слави в новата си песен.


С думите, които заплашват да се превърнат в национален рефрен, Слави призова към единство на нацията. Новото парче е в дует с рапъра Тото, а във видеото са показани кадри на празна София и на лекари с предпазни облекла.


„Хан Кубрат е бил прав. И от хан Кубрат насам истината е една и съща — когато сме заедно, ще бъдем силни и ще преодоляваме всички препятствия. Дори препятствието на коронавируса. Защото сме заедно”, казва певеца.


Феновете на Слави побързаха да похвалят новото му парче, а други, неособено впечатлени от посланието, го посъветваха да не прави песни и че живият живот е съвсем различен, пише „България днес”.


Няколко часа след музикалното послание на водещия, репортер от телевизията на Слави зададе щекотлив въпрос на премиера. И го попита защо медиците не се тестват така масово, както всички депутати.


„Всяка минута нося лична отговорност за всяко решение в държавата. Със сигурност взимам по-тежки решения от хората на първа линия. И аз мога да изпея една песен, но да управляваш държава е друго”, отсече Борисов пред Станислав Балабанов.


По-късно се оказа, че той е влязъл в Министерски съвет без акредитация.


Премиерът увери, че няма да се справи по-лошо с пеенето от Трифонов. А на тръгване благодари за въпросите и изпрати много поздрави на собственика на телевизия „7/8” като каза „Може да се надпяваме”.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.....
преди месец
0
Като си се родил простак/като този на снимката/такъв оставаш до края на дните си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
George1
преди месец
0
Смешник.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени