Яна Маринова се жалва от обвинения в алчност: Помагаш на някого, а накрая излизаш виновен

12 Април 2022, 10:24


Сърцераздирателен пост на тема „неблагодарност“ публикува в профила си във фейсбук Яна Маринова.

 

Актрисата се оплаква от несправедливо отношение към нея на хора, които вероятно са й били близки през годините. Звездата от „Стъклен дом“ не споменава нито едно име, но написаното е пропито с огорчение, пише „България Днес“.

 

„Накрая се оказва, че са те мразили, защото си мислят, че си се борил за едни пари“, споделя култовата актриса.

 

„Не е ли е странно как в дадени моменти от живота, заобикалящите ви хора, с които имате някакви, да не кажа направо близки взаимоотношения, неочаквано ви обвиняват за нещо. Нещо, което е ясно, че не зависи от вас, защото просто е съдбата на друг човек. Добра или лоша съдба, въпросният човек или сам я е заслужил с лоши избори или има някаква обремененост от родителите си или предци, която се пада на самия него да плаща.

 

И понеже много институции и държавни организации в България не работят на нужното ниво, хора, които са в нужда изведнъж се озлобяват към някой около себе си. И то към някой, към когото им се струва безопасно и лесно да се озлобят.

 

Първо се ядосваш и ти става обидно, но после осъзнаваш, че е важно да бъдеш разбиращ и понасящ несправедливите обвинения, защото чувстваш, че отсрещният страда и прощаваш.

 

В един момент не ти остава друго, освен да махнеш с ръка и да кажеш "Край, аз бях до тук. Повече не искам и да чувам за вас“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени