Икебаната бяга от София (Певецът ще работи в кръчма в Русе)

514
03 Март 2021, 16:25


В родния си град Русе се установява да живее колоритният изпълнител Деян Неделчев-Икебаната, узна HotArena.


Певецът избягва столицата, където многократно е признавал, че не се чувства добре. Още от началото на извънредното положение преди година Деян е в Русе и не смята да се връща към столицата. Причината - Икебаната започва нова работа.


Отварянето на ресторантите предоставя чудесна възможност за талантливия певец. Той ще пее в местна кръчма няколко пъти в седмицата. Самият Неделчев призовава в социалните мрежи всички негови почитатели в града да се забавляват на по чашка с изпълненията му. Икебаната обещава да няма скучаещи, когато той е на работа.


Деян не се притеснява от коронавируса. Той няколко пъти е споделял, че не се страхува и не се поддава на паниката. Икебаната се грижи за здравето си с дълги разходки, здравословна храна и гимнастика всеки ден. Ето защо нищо не може да го спре да се върне към изявите си пред публика.


Новата работа за Деян е добре дошла след трудните месеци, през които минаха родните изпълнители. Дълго време Икебаната и негови колеги са без работа и без сигурни доходи. Това не спря Неделчев да записва нови песни и той дори издаде нов албум в Япония, където творчеството му е високо оценено. Освен работата в Русе още една добра новина зарадва Деян и брат му Бойко. Имената им присъстват в новия списък на творци, които Министерството на културата предлага за отпускане на финансови награди за особени заслуги в срок от три години, пише България днес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени