Ива Сапунджиева се показа без дрехи? Тв водещата рисува съблазнителни женски тела (СНИМКИ)

17 Януари 2022, 16:26


Без капка свян телевизионната водеща Ива Сапунджиева вае голи женски тела с молив и четка. Докато тя си играе с боите у дома, мъжката аудитория във фейсбук тръпне в очакване да види следващите й картини.

 

Феновете й точат лиги по тях, а някои в коментарите питат дали на изображението е самата тя. На най-напиращите за отговор, водещата отговаря уклончиво. Обаче дали на рисунките е тя, не става ясно. Това още повече подлудява феновете, които се надпреварват да ги купуват.

 

От публикация във фейсбук става ясно, че нейна картина краси столичната галерия „Арте“, където Ива Сапунджиева участва с графика на женски бюст. Освен разсъблечени тела, в профила й присъстват картини на рицари-тамплиери. Вероятно си пада и по тях.

 

Още повече, че нейното предаване „Знаците“ разглежда теми от тайните общества. Но в творчеството на Ива преобладават еротиката и любовта, а това няма как да не събуди интереса на феновете. Въпреки че тя публично се оплака от получаване на много любовни съобщения, те едва ли ще спрат, защото тв водещата умее да провокира мъжките фантазии.    

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lol
преди 4 месеца
0
О, нека се съблича, може би това много да й се получава. Но рисуването ВЪОБЩЕ не го умее! Голяма мъка са тия нещастни картинки . Обида за очите!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени