Известна адвокатка подкокоросва Джени Сушито да иска от Кобрата $600 000 без съд! Ако стигнат до дело, ще му вземат повече

4890
04 Април 2019, 13:40


Скандалната Джени Суши и адвокатката й Глория Олред са поискали 600 000 долара от боксьора ни Кубрат Пулев, за да не се стига до съд, разбра HotArena.

 

 

Това научи „Уикенд” от сигурен източник от обкръжението на братя Пулеви. 

Затова, че награби и целуна „Кралицата на голото суши” пред камерата след мача си в Лас Вегас, Кобрата ще трябва да й плати обезщетение в размер на $ 300 000. С още толкова го изнудват да се бръкне, за да бъде оттеглена жалбата на Суши пред боксовата комисия на щата Калифорния, която вече отне лиценза на Пулев да се боксира на територията на Щатите.

 

 

По всичко личи, че просташкото изпълнение на Кубрат Пулев да целува пред камерата разгърдената Джени Суши ще му излезе скъпо и прескъпо. Особено след като с него се е заела Глория Олред - 77-годишна адвокатка, специализирана в делата за сексуално насилие. За последните четири десетилетия кантората й е изкарала от подобни случаи повече от един милиард долара. Сега на прицел е Кобрата, от когото се искат общо 600 хилядарки.

 

 

Запознати с федералните закони разясниха, че целувката на Кобрата се води като „сексуално насилие на работното място”, тъй като Джени Суши е била акредитирана да отразява мача на Пулев с румънеца Богдан Дину като репортер на изданието „Вегас спортс дейли”. По закон обезщетенията за това варират между 50 и 300 хиляди долара в зависимост от броя на работещите в компанията. Тъй като в организирането на боксовата гала вечер са участвали над 500 служители, адвокатката Олред изискала максималното обезщетение като „компенсация за емоционално страдание, душевна болка и увреждане на репутацията, причинени от тормоза”.

 

 

На Кубрат Пулев се предлага да ги наброи доброволно, иначе ще се стигне до съд. Ако бъде осъден, в което юристката е спец, Кобрата ще трябва да плати и още поне 100 000 долара за разноски по делото. 

 

 

 

Други 300 000 долара Джени Суши и адвокатката й искат от Кубрат Пулев, за да оттеглят жалбата си пред щатската боксова комисия на Калифорния. Тази комисия вече отне лиценза на Кобрата да се боксира в САЩ – страната, където той и мениджъра му Ивайло Гоцев се надяваха да изкарат големи пари. Делото там ще се гледа на 14 май, и по всичко личи, че Кубрат ще бъде наказан да не се боксира в Америка. Ако не завинаги, то поне в следващите няколко години. 

 

 

Кобрата е притиснат до стената, и най-вероятно ще се види принуден да приеме. По-добре за него е да плати 600 000 долара и случаят да бъде забравен. В противен случай рискува много повече”, коментират запознати. Сумата е равностойна на два или три хонорара на Кобрата от боксови мачове. От двубоя с влаха Дино например той получи $ 250 000.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 2 години
0
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ww
преди 2 години
-1
тази е много нагло парче,нашия може да няма обноски на английски лорд ,но и тя как са мята на афтър партито ,и тя не е принцеса Даяна .Кривогледа и криворазбрана ...извадила циците ,мята са като разгонено фламинго и се обижда от целувка по устата ...,толкова обидена ,че чак му благодари
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 2 години
0
кати
преди 2 години
0
Ннн,чудесен коментар,ама и аз да попитам........нашия Пулев като я е знаел какво дъно е,как поне не се е погнусил да я целува....мисли ли за репутацията си или е първичен до немай къде.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ннн
преди 2 години
-4
Тая па за каква репутация говори?! Дъно гадно... и кат вземе парите да посети някой магазин за играчки, че не вервам някой да и пусне доброволно...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени