Женска дружба! Цветелина Бориславова на плаж в Дубай с каката на Бойко

8821
12 Март 2018, 14:00


Премиерът Бойко Борисов и Цветелина Бориславова отдавна не са двойка, но шармантната банкерка пази повече от топли връзки със семейството на лидера на ГЕРБ, разбра HotArena.

 

 

Шефката на „Българо-американска кредитна банка“ и сестрата на министър-председателя – д-р Красимира Иванова, са първи дружки и тази зима дори са се отдали на почивка „по женски“ в далечен и лъскав Дубай, похвали се пред колеги каката на Бойко, писа „Таблоид”.

 

 

Д-р Краси, както е известна сред невръстните си пациенти неонатоложката, твърдяла, че от години не се е чувствала толкова отпочинала и заредена с енергия, както след ваканцията с Цветелина. „Тя е любимата ми компания, можем с часове да си говорим за живота, без да ни омръзне. Разхождахме се дълго, дълго по плажа, само двете“, разкавала д-р Иванова.

 

 

Сестрата и бившата половинка на премиера не пропускат възможност да прекарат време заедно, когато Бориславова е в България. У нас любими са им планинските преходи, които те също предприемат без мъже, които да развалят душевния им комфорт.

 

 

Банкерката винаги е била изключително щедра към д-р Краси. Преди 6 години лекарката се разболя тежко и ядрено-магнитният резонанс показа наличието на огромен доброкачествен тумор в мозъка. Щом научила за тежката диагноза, Бориславова веднага се обадила на приятелката си и недвусмислено я посъветвала да потърси лечение в чужбина, като категорично заявила, че цената е без значение и тя е готова да я поеме до стотинка. 

Иванова обаче демонстрира пълно доверие към нашенските си колеги и избра Военномедицинска академия за операцията.

 

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени