Кеца бесен на Иван Тенев: Името ми е на плаката за концерт, в който не участвам!

16 Март 2022, 12:00


Скандал раздира големите ни естрадни величия с участието им в юбилейния концерт на текстописеца Иван Тенев.

 

Оказва се, че голямата българска звезда Васил Найденов няма да присъства на концерта, Силвия Кацарова и тя, участието на Георги Христов също е под въпрос, но всичките фигурират като имена в плаката на събитието.

 

"Няма драма. Това са стари плакати от концерта ми, който щях да правя през миналата година, но се отложи. Няма как да махна Васил Найденов, защото те са предварително отпечатани. Тогава мениджърът на Васил Найденов - Ивайло Манолов ми потвърди, че той ще участва. Не искам да влизам в конфликт, не е редно това. Освен това Васко ще присъства с песента, която е моя и съм му подарил -"На случайна гара". Все пак той ще присъства на екрана с точно тази моя песен и клип, който съм направил.

 

Колкото до Силвия Кацарова, мисля, че тя си е тук, прибра се от чужбина, преди това има и друг концерт и ще участва", каза пред „България Днес“ Иван Тенев.

 

 Другата голяма естрадна звезда Георги Христов също не е потвърдил участие в събитието. Той реши да не коментира името си в плаката, но дали ще участва остава загадка.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Dinko
преди 2 месеца
0
Иван Тенев е най-алчното копеле на света!!!! От всички иска пари и ги прецаква!!! Ще си намери боя. Крайно врмее е!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иван Тенев
преди 2 месеца
0
всички искат пари не се правете на много морални!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени