Любо Нейков се завръща с ново шоу

17 Април 2022, 11:00


Любо Нейков и любимите му комедийни актьори се завръщат в ефира на Би Ти Ви от 2 май. Телевизията вече върти реклами на ново предаване с комиците, чието шоу се излъчва от цели 15 години. То вече ще е с друго име, но се очаква да запази досегашната си форма и качество, така че който е харесвал предишното шоу, най-вероятно ще хареса и новото, и обратното.

 

Новият формат на „Комиците” излиза на екран заедно с втория сезон на комедийния сериал „Съни бийч”. И шоуто, и сериалът вече ще вървят в понеделник вечер. Засега не е ясно точно в какво ще се състои разликата между досегашния формат „Комиците и приятели” и новия, който Любо Нейков и екипът му са подготвили. Това, което се знае към момента, е, че и бъдещото шоу ще бъде съставено основно от скечове, както неговият предшественик. Освен това в него ще бъдат ангажирани основната част от актьорите, които зрителите по принцип са свикнали да виждат в компанията на Нейков – Христо Гърбов, Ненчо Илчев, Кръстю Лафазанов, Руслан Майнов и др. В общи линии екипът ще пее старата песен на нов глас.

„Комиците” всъщност на самият си старт се излъчва именно в понеделник вечер. Това се случва още в началото на 2007 г. и вече почти никой не го помни. Броени месеци след старта си предаването е преместено в петък, после минава в събота, след това го връщат в петък, а накрая започват да го излъчват три пъти седмично – от понеделник до сряда. От шест години шоуто вече се казва „Комиците и приятели”, но зрителите трудно могат да посочат разлики между новия формат и предишния. Най-вероятно ситуацията ще се запази и по отношение на шоуто, което тръгва през май.

Към момента от Би Ти Ви все още не са съобщили от колко часа ще върви предаването и колко пъти седмично ще се излъчва. Най-вероятно това ще стане ясно съвсем скоро, тъй като времето на старта наближава. Проблем в началото ще е участието на Руслан Мъйнов, тъй като актьорът в момента работи и в „Като две капки вода” при конкурентите от Нова тв, което също върви в понеделник. Двете предавания обаче най-вероятно ще се засекат само в рамките на две-три седмици. Десетият сезон на „Капките” трябва да свърши преди 24 май.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени