Любовницата на Башар Рахал- булимичка

2297
09 Юли 2021, 14:06


Любовницата на Башар Рахал- Райна Караянева, сподели, че в тийнейджърските години е страдала от булимия- хранително разстройство, при което всяка поета хапка се повръща. В определени случаи заболяването е дори по-опасно от анорексията, защото дълго време може да остане незабелязано, пише Уикенд. Блондинката твърди, че имало момент, в който тежала критични 32 кг.

"Всичко започна не заради борба с килограмите и желание да изглеждам добре, а по-скоро да впечатля родителите ми е най-вече баща ми. Винаги ми е казвал, че не се храня достатъчно. И в един момент реших да му покажа какво значи наистина да не се храня достатъчно. Постепенно организмът ми се изтощи от неядене и преминах към стадия на булимията, в който приемах неограничени количества храна за отрицателно време и след това я повръщах. Беше верижна реакция- започна с идеята да привлека внимание, след което развих различно отношение към килограмите си и начина, по който изглеждам",  споделя Райна

Тогава тя не осъзнавала, че има сериозни проблеми, дори напротив- харесвала, че става по-слаба и по-слаба, смятала, че така е по-красива.

С помощта на близките си тя успява да превъзмогне хранителното разстройство, но възстановяването не било лесно. Безкрайното повръщане се отразило не само на теглото й, и на тялото й, на целия организъм – коса,  нокти, зъби, кожа и някои органи. Отключили се и много алергии, които има и до днес.

Караянева имала сериозни психически проблеми в младежките си години, защото от тогава датира и първата й пластична операция на носа, която буквално го съсипва. Отишла при съмнителен хирург, който така я окепазил, че после се наложили още много операции. Досега е преминала цели 12 корекции.

"На всички момичета, които гонят идеалните мерки, мога да кажа само да изчакат. Времето е пред вас и това, което днес не харесвате, може да се окаже най-големия ви чар някой ден! Освен това с една част от тялото, далеч не се изчерпват качества на един човек", съветва Райна.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 2 месеца
0
Добре,че близките и са били търпеливи и настоятелни та е успяла да се пребори с тази тийнейджърска мания за кльощавост.Жалко,че не са я разубедили да си дялка носа защото нейния изобщо не е бил грозен а с този е изгубила индивидуалността си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
64
преди 2 месеца
0
Браво на нея,че се е 'взела в ръце" и е преминала успешно през това.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
11
преди 2 месеца
0
Браво,че жената си разказа....над 100 000 регистрирани случаи има само в България...


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени