Лорд Евгени Минчев в акция: Емилия между Дони и Елвира, винил и ванилово пристягат опасно Лепата ни Брена И ОЩЕ…. + СНИМКИ

25 Юли 2020, 13:55


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Емилия между Дони и Елвира...

Предполагам, че една от невестите на попфолка Емилия, се е направила така за годишния карнавал в памет на 80-те. Нямам друго обяснение, наистина, за тази розова шапка на мътни петна, носеща спомени за Елвира Георгиева, та дори и за Дони от епохата му с Момчил. Шапката спокойно може да бъде предоставена на домашен любимец в която да хърка, драще и прави своите си животински работи. Шапката може да служи за съхранение на щипки или за похлупване чайника за да задържи топлината. Това, уважаеми, се прави на някои чаени церемонии в Англия. По- надолу виждам крака, сякаш минати на боди арт от Яхнаджиев, но вторият поглед потвърждава че това са просто панталони. Ако се обяви конкурс за име на панталоните, предполагам че първите отговори ще са подобни на… „Марулите поникнаха, люлякът ми замириса”, „Хей, поле широко, ален мак цъфти усамотений”, може би също така и „Има ли цветя на леглото до теб…” Какъв ли отговор ще получа от Емилия, ако я попитам защо се е облякла така. Мисля, че първият ще е… „За тебе, братко” , на което аз ще отвърна, че чакам „Втори дубъл”. Емилия ще ме нокаутира със „Смелите има всичко” а аз примирен ще завърша с… „Тръгвай си”, „Да бях от гадните…”

Измислени знамена и „чекмеджета” по роклята на Лулчева!

Роклята на Силвия Лулчева ми въздейства като канцеларски чекмеджета, заковани върху тапет. Керемидени на цвят абзаци от дрехата стоят напречно и наперено върху флорална тоналност в един посърнал цвят. Дали това е бежово или телешко варено не се наемам да определя, но със сигурност е най-неподходящото за такава миловидна жена. Виждате ли яката, където все едно присъства знамето на Украйна, само че видоизменено и недостоверно. Навсякъде плющят знамената на неизмислени още кралства и републики, като имам предвид комбинациите на розово, черно, жълто и бяло около ханша. На пагоните – друга скука, парчета необмисленост, нахвърляни цветя и цветове по баира на коприната. Но, както казват, пътят на коприната е дълъг и това се потвърждава от несекващите цветови хореографии. На мое дясно и около гърба прелитат ятата на някакви скални рисунки, кой знае защо обхващащи бедрата. Като цяло роклята е изсулена, бъбрива, жужаща от несъразмерност, за което шарките допринасят още повече. Върху всичко това трябва да се насадят глухарчета. И така, стигнахме до прическата, която би била най-добрата дружинен ръководител на споменатите насаждения.

Шонлебе и Роси определят седмичната мода

Българското бизнес светско пространство, макар и ограничено поради редица причини, продължава да бъде сцена за прекрасни модни прояви. Носителката на десетки отличия за приноса си в здравословната бизнес среда в България Силвия Хрисимова- Шонлебе, приветства блясъка и светлината със всяка своя проява. В този случай възторзите са за една красива рокля, започваща тържествено и полягаща в краката и с естетическо смирение. Горната част на облеченото, съпоставима с всяка една, принадлежаща на дама от кралското семейство, внушава величие и превъзходство, импониращи на наистина отличното бизнес реноме на Шонлебе. Компания в този прелестен кадър и прави вечната мис България Роси Иванова, чиито опит на сцената ни най-малко не засенчва преуспялата и приятелка. Иванова изглежда перфектно в тази рокля- истинско отвлечено нощно небе, надиплило се върху крехкия силует. Прическите на двете жени, независимо от диаметралното им различие са пример, който мога да препоръчам на онези, които биха се разпознали в тях.

Анн-Джи се завръща на сцената все по-шарена

Когато Анн Джи срещне Теди Георгиев нещата никога вече не са същите. Вярна на стила си, певицата е с коси в цвят и настроение като разплетена дамаджана чиито пълнеж пък се е излял върху природата наоколо. Сивото  на Анн Джи, простете, сивото изобщо, се е разпръснало по тениската, украсена още с жълта стрелка. Така е на плажовете, някои деликатни места са обозначени със стрелка за да знаят накъде да тичат онези в нужда. В голяма нужда от съчувствие е и панталонът, чиято дължина се е загубила някъде в шивалнята или е послужила за направа на шапката. Черната шапчица от своя страна тържествено импонира на якето на Теди Георгиев- голям купонджия и също певец. Той е баща на певицата EVA, но не сме тук за да го хвалим, я. Теди е с панталон, който повече би отивал на един Баланчо, за когото дори не знам с какво се занимава. Но ще му отива и всичко, което носи Чая и онези в На кафе. Балан-сирано е и якето, под което са се навъдили десетки щампи и давам награда от две стотинки на всеки, познал какво изобразяват те. Дали това пред гърдите на Георгиев е патрондаш, не зная. Може би е детайл от клипа на евентуална негова нова песен „Теди за бой се стяга”.

Винил и ванилово пристягат опасно Лепата ни Брена

Как е по-правилно да се каже в този случай- Лепа Брена или…лепне Брена. Защото това винилово джемпърче, направо ванилово като цвят, ми изглежда на материя, по която да залепват мухи в обикновен ресторант. Дано са обработили материята с нещо, което да спаси мухите от изкълчване на краката им, защото облеченото изглежда леко и на зимна пързалка. Виждаме прозрачен колан, чиято тока може да мине за реанимация на вече уловените мухи или пък приемна за нови. Ако сте муха, моля, запишете си час на следните номера. Ако пък искате да разгледате отблизо материята но не сте муха, напишете кратък имейл на Лепа долна /черта/ Брена, маймунка и прочие…Някога ако Брена реши да се раздели  с обсъжданата вече дреха, наддавайте- от това ще излязат мушами за поне две кухненски маси. Косите са перфектни, в тях има от онова парижко вълнение на младата Бардо, толкова силно вълнение, че може да обърне всяка естетическа лодка. Уместно ли е да питам съседката ни откъде си набавя този фотошоп или ще е прекалено лично…

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени