Мафиотът Поли Пантев – несбъднатата любов на Сашка Васева! Босът я пожелал още на първта им среща

6106
08 Октомври 2017, 15:00


Сашка Васева е в медийното пространство още от прохождането на светската преса у нас и все пак малко се знае за живота й преди да се прослави като Дупнишката Мадона. Мнозина биха се учудили, че изпълнителката на емблематичните за зората на попфолка хитове „Левовете в марки”, „Не мога да те забравя, Георги” и „Уволнение” (в дует със Слави Трифонов), е почитателка на класическата музика. 

А
малко преди да стане един от първите изпълнители в популярния жанр Сашка е пяла канцонети в Италия. Това се случило в началото на демокрацията. „Но носталгията неудържимо ме привлече обратно към България”, споделяла е Александра, както е цялото име на певицата. 

Завръщайки се в родината, Сашка прави опити да пробие в естрадата. Отива, неизвестно за широката аудитория как, в Националното радио, където попада на композитора и продуцент Иван Пеев, който е първият съпруг на Лили Иванова. Той прави две песни за Сашка, които, разбира се, са естрадни. 

Преди да се задоми с настоящия си съпруг, като една от първите фолк звезди у нас Дупнишката Мадона била ухажвана от много мъже, сред които и доста състоятелни и влиятелни. Един от тях бил покойният бос Поли Пантев, в когото по-късно Сашка лудо се влюбила. Един ден той й се обадил, представил й се и споделил, че е неин почитател, след което я поканил в несъществуващия днес столичен ресторант „Тримата мускетари”.

„Появи се с букет от 100 рози. Червени. Явно беше проучил предварително моята пристрастеност към розите, защото често в интервютата си цитирах Екзюпери. Вечерта беше невероятна. Храната беше изумителна, с екзотични ястия. Беше разбрал, че обожавам октопод в специален гръцки сос. След това ме заведе в нашумелия тогава „Замъка Хранков” в Драгалевци”, споделяла е Сашка Васева. Същата вечер й предложил да живее в един от апартаментите в мегалуксозния хотел, както и да разполага с кола с шофьор. Покрай тази оферта, пожелал да бъдат и интимни. Само че певицата му заявила, че това е невъзможно на първа среща с който и да е, пък бил той и самият Поли Пантев. 

„Определено засегнах богаташкото му достойнство на човек, който може да си купи всичко с пари… Той се засегна, но не го показа. Намери начин да ме остави в орбитата си. Назначи ме да управлявам музикалната къща „Мегаденс”, която тръгна амбициозно и ако не бе моя инат, днес може би щеше да е по-мощна от „Пайнер”. И не пропусна да ми натрие носа, като ми демонстрираше какво съм изпуснала”, спомняла си е Дупнишката Мадона. 

Поли Пантев нарочно парадирал, че в компанията му винаги има красиви жени. Появявал се с по 3-4 мадами в офиса, където Сашка работела, за да провокира ревността й. Междувременно не пропускал неин концерт. Тя пък малко по малко се влюбила в него. 

„Той ми забрани да отида на концерта на Иво Карамански и Грета Ганчева в НДК… Ревнуваше нещо... После постъпих като Сашка Васева. Една вечер той дойде в дискотека „Дилано” на „Стамболийски” и „Позитано”. Придружаваха го две красавици... Някаква вълна ме тласна, не ме интересуваше с кого е, кои са красавиците. Отидох при масата му и му казах, че съм влюбена в него. Вече знаех, че са го подгонили от правителството. Разбрах, че е продал къщата си в Драгалевци за 3 милиона долара и че на сутринта заминава за Аржентина… Поли поръча уиски за цялото заведение. А аз си въобразявах, че тази вечер ще бъде наша. Обидена си тръгнах, а той ми се обади по-късно по телефона. Каза ми: „Моля те, върни се, давам ти $ 3000, за да изпееш „Левовете в марки”. Казах му: „Поли, парите не са всичко...” И му затворих. На другия ден казах на адвоката му, че напускам фирмата”, спомня си Сашка Васева.

Минало доста време преди съдбата да ги събере отново. Случило се в дискотека „Малибу” в Златни пясъци. Поли Пантев бил седнал край бара с приятел. Още с влизането Сашка го забелязала. „Зърнах го и се разтреперих. Опитах се да се скрия в тълпата, но... Явно Поли също ме е мернал и по едно време диджеят обяви моето присъствие по микрофона”, разказвала е Дупнишката Мадона. До нея веднага се появила сервитьорка, която й казала, че Поли Пантев я кани на неговата маса. Сашка приела и компанията се преместила на едно от ВИП-сепаретата.

„Поли седна плътно до мен. За няколко минути събра всичките ми блянове в едно. Галантен, нежен... Всичко, за което бях мечтала. Каза ми, че аз съм любовта му. Не знам доколко е бил искрен, но после напуснахме заведението и цяла нощ обикаляхме Варна. Завършихме вечерта в едно „Пийп шоу”, вероятно пак негова собственост. И точно там му звъннаха и му съобщиха, че една жена току-що е родила. Всичко свърши. Той замина за София. По-късно разбрах, че това е жената, която срещнал след моето напускане на фирмата”, казва Сашка.

Няколко месеца по-късно тя среща своята „сбъдната любов”, както нарича съпруга си Христо. Вече била станала майка за първи път, когато научила, че Поли Пантев е бил убит на остров Аруба. И до днес не пропуска да запали свещичка за него.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени