Мъжът на Лили Иванова се спаси от мизерията (Единственият жив любим на примата с нова жена и нова пенсия)

11 Март 2021, 16:00


Първата любов на Лили Иванова - Здравко Радоев, най-после се спаси от мизерията, узна HotArena.


82-годишният композитор, създал едни от вечните български хитове, дълги години не получаваше пукната стотинка пенсия заради изгорелите архиви на Концертна дирекция. Името му обаче бе включено в списъците на Министерството на културата и той вече ще взема по 500 лева на месец, а е пенсионер от 1988 г. Въпреки трудностите, той никога не се е предавал на битовите проблеми. През годините му помагали роднини. Чукащите на вратата му глад и мизерия не могли да го сломят. На 82 той все още е бодър и свеж, борави с интернет и компютър и има нова любов в живота си - по-млада от него интелектуалка, на име Орхидея. 


Все пак Радоев, който има и кратък брак с Богдана Карадочева, не крие, че Лили си остава най-голямата му тръпка. За разлика от него, тя не е запазила добри чувства от романа им и никога не споменава името му. Макар в годините до ушите й да стигнала новината, че Здравко има финансови затруднения, Лили не развързала кесията си за него, нищо, че благодарение на композитора навремето тръгнала бляскавата й кариера. Иванова винаги подчертава, че за нея има само един мъж, когото е обичала истински - покойният Иван Пеев. 


Към него тя бе доста по-милостива и до последно поемаше част от битовите му сметки за ток и парно, за да го облекчава. Истината е, че тя зарязала Радоев заради Пеев, пише Ретро. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Георги
Преди 1 година
0
Посочете ми един вечен хит от Здравко Радоев? Не може да се пишат лъжи!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Маргарита
Преди 1 година
0
Какви лъжи тиражирате? Никога Здравко Радоев не е написал и 1 песен.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени