Мъжът на Мира Добрева й кръшка със секретарка (Жоро Торнев върти любов с 25-годишна мацка)

07 Юли 2015, 15:28


Георги Торнев може и да няма кой знае какви изяви на малкия екран напоследък, но пък що се отнася до любовта, има почти постоянни попадения, узна HotArena!

 

Продуцентът, който от години е женен за водещата Мира Добрева, трудно съумява да държи приличие за повече от месец. Той отново изневерява на жена си, този път обаче със своята асистентка, гласи най-новата клюка в светските среди, пише „Всеки ден“.

 

Жоро има вече доста прегрешения на сметката си. Още преди да бъде натирен от „Шоуто на Канала“, и то от бившия си най-добър приятел Тончо Токмакчиев, режисьорът въртя страстна афера с цицорестата актриса Ани Михайлова. Блондинката обаче го разкара и отиде в прегръдките на Тончо. Така Торнев изгуби любовницата си, а малко по-късно и топлото си местенце в меката на големите хонорари БНТ.

 

След като се преквалифицира в снимането на реклами, Торнев се хвана с шефка на пиар агенция на име Стела. По това време законната му половинка Мира снимаше документален филм в Южна Америка.

 

Когато се завърна, Торнев взе решене да държи благоприличие, скъса с изгората си и известно време се държа като мъж за пример, издават запознати. Той дори обмислял дали да не предложи на Добрева да минат за втори път под венчило, за да затвърдят връзката си.

 

Двамата с Мира имат син на 7 години, кръстен на татко си. В крайна сметка предаността на Торнев не продължила кой знае колко време и от два месеца насам имал нова избраница. Фаталната дама започнала работа при него като секретарка и асистентка преди половин година и за това време съумяла не само да си изработи доста висока заплата, ами и да се намърда в леглото на шефа, клюкарят служители в неговата фирма.

 

Момичето било доста младичко – на едва 25 години, и току-що било завършило следването си в Софийския университет.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени