Мистика! Петя Буюклиева стана врачка, вижда в бъдещето!

23 Юни 2022, 18:00


Естрадната звезда Петя Буюклиева сподели, че повече от 20 години умеела да вижда в бъдещето и предвиждала събития и факти не само за най-близките хора от обкръжението си, но и за случайни такива.

„Това, че имам ясновидски способности, ми го каза и Вера Кочовска”, коментира Петя Буюклиева по повод откритието на пророческата си дарба. „След като навършиш 40 години, ти ще имаш невероятна интуиция и ще познаваш много неща. Направо врачка ще си!”, казала й известната ясновидка.

Певицата, която на 24 юни празнува 63-ия си рожден ден, е предсказвала събития и на момичетата от балета, с който пътувала преди време за концерти в Европа. „Често съм им казвала неща, които са се случвали. Имам интуиция за това какво ще стане”, разяснява певицата. Тя  е припомняла, че Вера Кочовска „видяла” не само ясновидската й дарба. Предрекла й още дълга музикална кариера. Подчертала, че през годините гласът й няма да изгуби нито височини, нито диапазон. „Казах й: „Ама, как?! Най-лесно падат диапазоните на високите гласове”, а тя ми отвръщаше: „Не, твоят с годините ще се развива и ще можеш до края да изпълняваш песните, които си пяла като 20-годишна”, споделя изпълнителката. Двете с Кочовска били близки и неведнъж се срещали, за да дискутират различни теми. Буюклиева си спомня, че веднъж в нейно присъствие Вера казала, че е получила видение от бъдещото й и я вижда с бастун на сцената.

Това е една от причините естрадната прима да смята, че ще пее до дълбока старост. Втората е, че получила същата информация от друга наша легендарна пророчица – самата Ванга.

„Преди години имах турне с над 400 концерта в Русия, след като се прибрах в България, директно заминах за Рупите. В един момент Ванга пристигна с бялата си Волга, слезе и отсече: „Певицата ке я приемем трета”. Изумих се кога е видяла, че съм там. Имах само един въпрос и треперех като листо пред нея. Каза ми само: „Сопри се, ке родиш, нищо ти нема.” Така и направих и шест месеца по-късно вече бях бременна. Ванга излъчваше една благост, една добра енергия. И когато докоснах за миг едната й ръка, за да й благодаря за хубавото предсказание, усетих кожата й. Беше доста възрастна жена, а кожата й беше като на бебе. Няма да забравя точно този допир с ръката й, усещането, което ми даде”, спомня си за срещата с феномена от Рупите Петя. „Гласът ти ке биде силен до края”, отсякла още Ванга и предрекла на Буюклиева дълга кариера, пише „Ретро”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени