На загуба! Ку-ку бенд пеят в полупразни зали

06 Юли 2022, 19:00


Музикантите от „Ку-ку бенд“ отчитат огромни загуби от националното си турне без Слави Трифонов, видя „Галерия". Евгени Димитров-Маестрото и компания пеят и свирят в полупразни зали заради липсата на лидера на „Има такъв народ", който по-рано обяви, че няма да е част от състава за първи път.

 

Липса на интерес от страна на меломаните се наблюдава за концерта на 7 юли, в спортна зала „Диана" Ямбол, която ден преди изявата бе пълна едва на 50%.

 

Свободни са местата, в близост до сцената, струващи 60 лв., пропуските на стойност 50 лв. също не са запълнени, както и правостоящите места, където цените варират от 25 до 40 лв. В Бургас, където ще пеят на 10 юли, има повече желаещи да гледат и слушат известната група, за разлика от жителите на Сандански, които са изкупили повечето пропуски за 40 лв. - местата, които са най-далеч от сцената, и са оставили без заявка тези пред и в близост, на цени от 50-60 лв.

 

В полупразна зала „Ку-Ку бенд" свириха в Панагюрище на 22 юни и във Велико Търново на 30 юни. Това бяха и първите изяви на групата, които не се фотографираха или заснеха масово от почитателите.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Христина
преди месец
-3
Иска ви се да е така, НО не е!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ВеЕл
преди месец
0
Това е наказание заради Слави Сребролюбеца. q
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Болярин
преди месец
-3
Глупости. В Търново беше пълна залата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени