Наталия Гуркова спаси делфин

10 Юли 2022, 11:58


Една от най-красивите носителки на титлата „Мис България” – Наталия Гуркова, прекарва лятната си ваканция на родното Черноморие. 45-годишната брюнетка не разкри къде точно почива, но сподели интересен момент от престоя си на плажа. Дългокраката хубавица е открила бедстващ делфин, заклещен в плитчините на морето, и е съдействала за неговото спасяване.

 

Морският бозайник извадил голям късмет, че попаднал в полезрението на Наталия, която веднага се свързала с Регионалната инспекции по околната среда и водите. Следвайки стъпка по стъпка техните инструкции, тя успяла да спаси младия екземпляр от вида обикновен черноморски делфин. Гуркова сподели и снимка в социалната мрежа, за да мотивира повече хора да помагат на животните в беда.

Наталия е родител на 2 деца и казва, че майчинският й инстинкт е станал още по-силен, откакто съпругът й Джордже Михалевич бе застрелян от гангстери в ЮАР. Тя е силно привързана към наследниците си Джорджия и Кристиян, не се отделя от тях и се старае да не им липсва нищо. След като овдовя, бившата миска повече от година бе в депресия, но после се хвана на работа, за да може да издържа семейството си.

За щастие, хубавицата вече си е стъпила на краката и е закрепила финансовото си положение. С днешна тя се занимава със застраховки и пенсионно осигуряване. Наталия много бързо се е наложила във фирмата и даже е получила награда за изключителни постижения и много голям оборот, постигнат от сключване на различни видове застрахователни договори. Гуркова умело се възползвала от своите чар, популярност и контакти, за да трупа точки и да се издига в кариерата, писа "Уикенд".

След убийството на Джордже, бившата манекенка излезе извън светлините на прожекторите и реши да започне нормален живот. Тя отдавна е загърбила модния подиум и предпочита да страни от светлините на прожекторите. Що се отнася до личния живот, миналата година вдовицата на Михалевич имаше връзка със заможен банкер, прехвърлил 50-те, но според хора от обкръжението й вече е разделена с него. Разлъката настъпила преди няколко месеца.

Близките на дългокраката красавица изразяват задоволство, че тя е успяла да си стъпи на краката, въпреки ударите, които й нанесе съдбата. Наталия неведнъж е споделяла, че е благодарна за подкрепата на роднини, приятели и фенове. “Tрудно ми е, но се справям! Възмутена съм от клюките, които се разнасят! Внушава се, че покойният ми съпруг Джордже е бил престъпник, измамник и едва ли не е заслужил участта си. Не, това не е вярно! Той стана жертва на жестоката престъпност в ЮАР, от която никой не е застрахован, за съжаление! Той просто нямаше късмет и попадна в престрелка!”, коментирала е самотната майка.

Михалевич бе убит в близост до Йоханесбург през 2018 г.

Публична тайна е, че бизнесът му не е бил съвсем легален, макар че Наталия винаги го е защитавала. През последните години от живота му го застигнала и финансова криза, с която започнали и проблемите в брака му. Заговори се, че жена му е имала няколко извънбрачни авантюри, а слуховете, че се развеждат зачестиха. Гуркова обаче така и не призна, че семейството им е било през разпад.

Разтревожена за живота на двете си деца, бившата миска напусна окончателно ЮАР преди няколко години и заживя с майка си в столичния квартал „Младост”. „Престъпността в Йоханесбург е много висока! Разходката по улиците е абсолютно немислима! Движи се само с кола. Дори в автомобил е опасно - затова повечето жени там са с джипове. За да не ги нападнат на някой светофар, не се спират на червено - само намаляват, оглеждат се и преминават!”, разказвала е хубавицата за кошмара, в който е живяла.

За смъртта на Михалевич тя научила по телефона от южноафриканската полиция. В продължение на седмици не можела да се отърси от първоначалния шок, пиела и антидепресанти. Тя се стегнала и продължила напред най-вече заради децата си Джорджия и Кристиян. Първородната й наследница вече върви по нейните стъпки и печели конкурси за красота, а малкият Крис се интересува от футбол.

“Минала съм през всички етапи - от непрекъснатото снимане и всекидневни коктейли до тоталното скриване!”, споделяла Наталия. От думите й можем да заключим, че светската суетна никак не й липсва и най-важното за нея в момента е спокойствието.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени