Нети спасила Иво Димчев от казармата (Дала му пола и сребърна блуза, за да убеди военните, че е гей)

09 Декември 2020, 15:51


Иво Димчев проявява екстравагантния си нрав от най-ранна детска възраст, узна HotArena.


Дори съучениците му, които се държат грубо с него, не успяват да пречупят артистичността му. Още на 13 той решава да обсъди интимната ситуация с лекар и отива при сексолог, когото директно пита "Проблем ли е, че харесвам момчета?". Човекът потвърждава, че е проблем и му дава мъдър съвет: да си хване приятелка, която да го излекува. Опитва секс с момиче, но не се получава. Записва си час в Медицинска академия при доктор Бостанджиев. И той го светва: Не си губи времето, намери си приятел! 


Влиза в актьорски експериментален клас в 22-ра гимназия, където всички момичета са луди по него - висок и елегантен. Той обаче най-много се сближава с Антоанета Добрева-Нети. Тя се превръща в сродната му душа, а майка му, която по онова време не подозира за сексуалната му ориентация, безкрайно се надява, че двамата са гаджета. На Иво му е безкрайно трудно да признае пред родителите си, че предпочита мъже - и двамата са изразени хомофоби. Майка му обожава Васил Найденов и когато разбира, че той не е това, за което го мисли, спира да го слуша. 


В 11 клас Димчев все пак й разкрива истината и тя изпада в шок, заради което цяла седмица пие успокоителни. Постепенно се превръща в чудовище за всичките си приятели мъже, които автоматично му стават врагове. Нети пък успява да го спаси от казармата. Той се опитва да обясни на комисията, че е гей, но не му вярват - мислят, че клинчи. И двамата с Нети измислят прост, но ефективен план - Иво облича силно клоширана пола-панталон и сребърна блузка от гардероба на Нети. Явява се в целия си маскараден блясък пред военните, които завинаги го освобождават от служба, пише Галерия. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени