Няма време: Кралев и Виктория Петрова работят за бебе

01 Май 2022, 11:00


Столичната мълва за раздялата на Красен Кралев с водещата Виктория Петрова се разби за пореден път на пух и прах. След като двойката бе изловена на раздумка в романтичен ресторант, а бившият спортен министър отрече разлъката, двойката не само че умува за сватба, но и се готви за наследник, разказаха техни приятели.

 

Виктория, която е на 43 години, е била изловена в столична болница за родилни грижи и репродуктивно здраве, като красавицата е чакала тихичко реда си за прием. Здравното заведение не предлага никакви други манипулации или лечение освен родилната и репродуктивна грижа и е едно от най-реномираните в страната. „Беше сама, стоеше в чакалнята пред един от кабинетите, не видях да има друг с нея, не забелязах Красен Кралев”, сподели пред „Уикенд” очевидка на чакащата водеща.

Петрова, която от години е половинка на бившия министър и настоящ депутат от ГЕРБ, мечтаела за дете, но Кралев вече има пораснала и доста атрактивна дъщеря. Криста била причината министърът да не напира много за второ отроче, а първото си дете крие от светлините на прожекторите и ревниво го пази от медийно внимание. С посещението на Петрова в болницата обаче се заговори, че двойката е предприела сериозната стъпка за втори наследник, за какъвто красавицата отдавна мечтаела. Именно заради увъртанията на ексминистъра по темата за бъдещо бебе няколко пъти хубавицата си събирала багажа и си тръгвала от бившия спортен шеф.

Любовта на морските чеда от Варна обаче издържала на времето, уклончивите отговори за сватба и бебе от ексминистъра и напрегнатата работа на Петрова като водеща, и така се стигнало и до плануваното посещение на красавицата в болницата за родилни грижи.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени