Новият член на журито на „Мастършеф“ - Лео Бианки, няма средно образование

2358
07 Февруари 2018, 13:27


Лео Бианки е роден в Италия, където тръгва на училище. На 15 години обаче решава, че от учебниците и книгите няма полза, а и трудно се справял с учебния материал и бил сред последните по успех, научи HotArena.

 

Тогава взема кардинално решение да напусне училище и да започне работа. Първоначално изкарва хляба си, като раздава флаери на шофьорите и в домовете на хората, за което печели по 5 евро на ден. След това хваща черпака и започва работа в ресторант, в който надницата е 25 евро, писа „Галерия“.

 

Пътят му до България прокарват баща му и брат му. За пръв път Лео стъпва на наша земя през 1992 година, точно на Коледа. За постоянно се установява тук с жена си Лучия през 2005 г. Намират си работа в ресторант в Созопол, но не успяват да спестят кой знае какви пари. Тъкмо решават да се върнат в Италия, когато Лео решава да опита за последно – записва се за кастинг за „Биг Брадър 2“ и го одобряват. Превръща се във всеобщ любимец, а след формата пробива в музиката.

 

След това заминават за Ню Йорк, където след множество неуспешни опити да се сдобият с дете, там им се получава. Лучия забременява с близнаци, които ражда през 2013-а. Лео се кълне, че те няма да последват примера му – да напуснат училище преждевременно.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени