Огромен скандал разтърси „Игри на волята“

3480
29 Септември 2021, 12:01


В епизода на шоуто „ Игри на волята“, излъчен в понеделник,  стана ясно, че племето на Шампионите мами шоуто.

Оказа се, че докато се на Дивата река и нямат никаква храна освен тази която сами си ловят, Жълтите получили помощ от външен човек. Те плащат на случайни хора, които открият наблизо. За да не намерят парите у тях, шампионите ги пришиват в чорапите си. Вместо да гладува, племето си хапва сладко- сладко наденички, хляб и вкусни деликатеси.

Всичко това е заснето от камерите, а племето на Шампионите получи сериозно наказание. Техният капитан Александър директно отиде на номинация. Останалите от отбора още една седмица трябва да спят под открито небе. След разправията тест-пилотът Александър заяви, че напуска шоуто.

„България днес“, пише, че  няколко души от Жълтите са избягали от лагера. Играчите не издържат на глада и решават да търсят храна. "Молеха за храна. Искаха хляб и нещо да сложат в устата си. Всеки срещнат разпитваха и молиха за съдействие", казва местен, видял с очите си как двама от играчите бродят по плажа.

Еди от племето на Жълтите разкри какво е продиктувало да прибегнат до чужда помощ. „Гладът бе по-силен от съзнанието ни“, сподели Борис Налбантов, който е рекордьор на Гинес за най-много набирания за минута.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 2 месеца
0
Жълтите не са никакви "шампиони''а пионки на продукцията. Продадоха се за едни пържоли и пращат двама от своите на елиминация само за да спасят от изгонване недоразумението на тЪпарев -Мани.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сещайте се
преди 2 месеца
0
Нагласен цирк- Братоев не излезе в резиденцията, а излезе на реката.Другият с чувала се прави на сърдит и изчезна.Имам чувството, че са платени тези неща предварително.Мани сложена да дразни и да пречи(иначе ме кефи как ги нарежда, но не и в битките).А не знам някой вярва ли, че момчето живя 3 седмици на скала без храна или компания.Платен играч.Даже мисля, че може и само за камерите да са го дават там, а всъщност да е на палатка или бунгало с екстри.Та той не свали и грам от теглото си....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха
преди 2 месеца
0
''Момчето''за три седмици самота уж само на насекоми,жаби и змии не само,че не отслабна а и шкембе направи.А другият/Алекс/с чувала само пое вината.В дъното на тази постъпка стърчи Братоев.
Лили
преди 2 месеца
0
А пък на Братоев, точно преди скандала му беше препоръчано да се лекува в къщи. Голяма излагация!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 2 месеца
0
Измъкнаха го като пръдня от гащи без извинение,но така или иначе той беше безполезен толкова колкото и онова Мани.Само стърчеше като върлина и сплетничеше с дебелогъзата Краса.
Pf
преди 2 месеца
-1
Пълна боза ,нищо зрелищно. ..... скука! Не го гледам
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 2 месеца
0
Най-големия скандал е,че тЪпарев и сие направиха от колумбийския формат ''Desafío'',своя долна версия"Игри на фарса".И така вече 3ти сезон.тЪпарев да си прибере у дома недоразумението Мани да си я носи на гръб и да му пърха с мигли крила.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени