Пандемията спъна победителя от „Мастършеф”! Ивайло отчаян – не знае кога ще отвори прословутата си дюнерджийница

596
17 Януари 2021, 13:08


Пандемията жестоко спъна бизнес плановете на Ивайло Спасов, който победи в последния излъчен до момента сезон на кулинарното шоу „Мастършеф” на Би Ти Ви. Готвачът вече близо година подготвя отваряне на дюнерджийница със стоте хиляди лева, спечелени от състезанието. Но все още не знае кога заведението ще заработи.

Познати на Ивайло подшушнаха пред „Уикенд”, че готвачът е на ръба на нервна криза, защото месеци наред парите му седят заключени в бъдещата дюнерджийница, която така и не може да отвори врати. Според информация от кухнята, той е започнал да подготвя заведението още в началото на миналата пролет, когато са приключили снимките на шоуто и е станало ясно, че именно той ще прибере стоте хиляди от наградата. Първоначалните планове били ресторантчето за бързо хранене да отвори врати веднага след излъчването на финалния епизод на шоуто, което било заложено за края на май. Но, както е известно, през април Би Ти Ви смени програмата си и премести финала от май за декември, а правило в телевизиите е да дават пари едва след излъчването на епизодите, в които те са спечелени.

Ивайло обаче вече бил започнал работата по бъдещото си заведение. Той налял в него купища пари, включително от кредити, а надеждата му била да покрие тези разходи със стоте хиляди от шоуто, след като бъде излъчен финалът. С тази надежда преживял цялото лято и есента, очаквайки своите пари. Когато най-после ги взел, имал план да отвори дюнерджийницата възможно най-бързо, за да започне да печели от нея. Но точно тогава правителството реши да затвори заведенията. Ивайло вече официално бе обявил, че ресторантчето му, което той нарича „място за дюнери”, ще започне работа веднага след Нова година. Заради наложените от кабинета противоепидемични мерки обаче се наложи за пореден път да отложи старта.

Според слуховете, победителят от „Мастършеф” е отчаян от това неблагоприятно стечение на обстоятелствата. Известно е, че той от доста време не работи и всичките му кариерни планове са заключени именно в бъдещата дюнерджийница, за която никой не може да каже кога ще започне работа. Неприятно е също така, че от финала на шоуто вече мина доста време и с всеки следващ ден интересът към бъдещото заведение става все по-малък. Веднага след края на сезона феновете на формата изпитваха любопитство да опитат от дюнерите на Ивайло, но вече започват да го забравят готвача от Кърджали, а със старта на следващия сезон, очакван в края на февруари, най-вероятно напълно ще изгубят интерес към него.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени