Петя Дикова вече мисли за трето, ако е момиче, ще го кръсти на себе си

1058
24 Януари 2021, 16:23


Петя Дикова изглежда се е пристрастила към хормоните на щастието, които носи бременността. Водещата разкри преди дни, че само месец след като роди втория си син, е започнала да мисли и за бебе номер три. Този път се надява да е момиченце и нищо чудно да го кръсти на себе си.

За две години дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков успя да даде живот на две бебета. Големият й син Александър се роди през април 2019-а, а малкият – Илиян, дойде на бял свят през декември 2020-а. Но явно планът на звездата за принос към прираста на населението на България все още не е изпълнен, защото тя и мъжът й Илиян Любомиров вече правят сериозни намеци, че и третото дете в семейството няма да закъснее. Петя дори си позволи да даде израз на тези свои планове в публичен пост в социалните мрежи. Неин приятел на шега й подхвърли, че трябва да забременее за трети път, за да се разсее от проблемите с хремата, която хванал големият й син.

„Дай, Боже!”, бе отговорът на водещата.

Тя не крие, че основна заслуга за неистовото й желание да ражда има нейният мъж. Илиян Любомиров никога не е крил, че се надява на голямо и шумно семейство. Той иска от жена си не само едно, а поне още две бебета, защото мечтата на живота му е да се радва най-малко на четирима наследници. За разлика от други млади родители, които се отказват от мечтата за много деца още след като вкусят от трудностите при отглеждането на първото, при Петя и Илиян като че ли апетитът идва с яденето. След като се родил вторият им наследник, те веднага започнали да мислят за трети. Този път обаче най-вероятно няма да спазят правилото „Нова година – ново бебе”, защото се очаква да изчакат поне още няколко месеца със забременяването. Но няма и да чакат твърде дълго, защото Петя през лятото ще стане на 37 години и времето, в което може да продължава да ражда, намалява. Ако иска да угоди на мъжа си и да го дари с толкова много наследници, на колкото той се надява, и ако има късмет, най-вероятно следващото бебе ще се роди през 2022 г.
Говори се, че след като кръсти големия си син на майка си и баща си, а по-малкия – на своя любим Илиян, вече е редно да помисли и за себе си. Дикова намекна, че се надява третото бебе да е момиченце. Нищо чудно да го кръсти Петя – на самата себе си, писа Уикенд.

Между кърменето и сменянето на памперси водещата не спира и с работата – по малко, за да не губи форма. Макар че вече не е на екран, тя от време на време се включва в инициативите на Би Ти Ви, прави филми, а наскоро представи и своя авторска книга.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Грозна крава
преди 5 месеца
0
Ако не беше Дикова???????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 6 месеца
0
Няма лошо,да роди още две .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени