Петко Димитров отглежда трима сина! И детето му от Мария Игнатова заживя с баща си

17398
26 Февруари 2017, 16:00


Бившият съпруг на Мария Игнатова – бизнесменът Петко Димитров доскоро бе мечтата на всяка родна злат отърсачка, а днес е баща за пример, видя HotArena.

Истината лъсна по време на участието на Петко в кулинарн ото предаване „Черешката на тортата” не отдавна.

„Не посрещам гостите ми вкъщи, защото имам три дечица, които са доста палави. Едн ото е бебенце и заради това избрах да посрещна гостите ми на друго място”,
обясни решението си Петко.

Освен за 8-годишния Виктор, Яна и Петко се грижат за 2-годишния си син Доменик и 4-месечн ото бебе Ян. Шеф Манчев ожали бизнесмена и призна, че на него му е трудно с две дечурлига, а не искал да си представя какво е да си с цели три.

Още, когато преди няколко години заживя в комика Митко Рачков в жилището му в затворен баровски комплекс в Панчарево, Мария  откровено призна, че всяка вечер  отивала да приспи сина си в апартамента й, купен  от Петко след развода им, където живеела майка й, а след това се връщала в дома на актьора.

Виктор живеел предимно в къщата на баща си  от около 5 години, тъй като Мария била прекалено ангажирана с телевизионните си изяви. Още преди да стане майка, Яна се грижела за хлапето всеотдайно. Точно  отношението й към наследника на Димитров му подействало като стимул, преди да се реши да й предложи брак. Петко се впечатлил, че Яна има подход към децата. Самият той е признавал, че Виктор и Яна се сдушили още на петата минута, след като ги запознал, пише "Уикенд".
Малкият Виктор дори бил шафер на сватбата на татко си с втората му жена.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени