Поп певецът Жоро втрещи аудиторията на HALF Magazine с огромен пакет (Горещи снимки)

949
19 Октомври 2021, 10:55


Женската библия HALF Magazine, предназначена и за мъже, и всички, които харесват скандална и естетически издържана голота, отново разбуни духовете.

Ако в миналия брой поп певецът Жоро избра да си партнира на страниците на списанието с Николета Лозанова и моделът Иван Булкин, то в новия брой, се изправя сам пред предизвикателството да е корица на броя. Жоро отново приковава вниманието като застава пред обектива на Костадин Кръстев – Коко. Go be free е новата провокация на Half Magszine  зад което стои изпълнителят.

Сесията е типично в негов стил - загадъчна, провокативна, но стилна.

В новия брой на  HALF Magazine Жоро разказва за голямата си любов - музиката, затова какви качества трябва да притежават хората, които  влизат на страниците на горещото списание. За приятелството си с Николета, затова как се работи с нея, и дали ще я видим, отново на страниците на Half Magazine. Запознати, които вече са разлистили списанието казват, че от снимките Жоро излъчва много секс, погледът му е ту нежен, ту завладяващ и най-важното – не те оставя безразличен.

Към компанията на Жоро се присъединяват   още двама мъже, които също като певеца са “родени да бъдат свободни”. Дизайнерът Борче Ристовски и мениджърът Пламен Тодоров. Те споделят колко е важно да останеш верен на себе си и на инстинктите си, възможно ли е да успееш в България и колко струва да устояваш свободата си тук. За втори пореден месец HALF Magazine се издава и на хартиен носител, като всеки, който иска да го притежава може да го пърча на лично съобщение.

Октомврийският брой на HALF Magazine е факт и благодарение на:

Boy: joronow, Photo: koko_krastev, interviews with borcheristovski and ptodorov5, Editor-in-chief: joronow, kirillove__Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди месец
0
Ох, това е гаджето на PR Лазаров. Не че не Ви е ясно от хвалебствената статия, но аз да си кажа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhhh
преди месец
0
Голяма реклама е цялата статия. Накрая са дали и линкове към профилите на педерасите, работили п осписанието. Цирк голям!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
devil
преди месец
0
всичко е филтри и фотошоп, както и в рекламата на justin bieber за calvin klein. появиха се необработваните снимки и се видя истината. а този обратен господин е никой и ако не се беше завъртял около курволета лозанова сега нямаше и вие да пишете за него!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди месец
0
Не ме впечатлява,пози на мъжка к..ва.Един "пакет''не стига.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени