Рачков взима 200 бона на месец

21 Август 2022, 09:48


Димитър Рачков затвърждава славата си като най-скъпоплатеното тв лице в България. Комикът ще получава рекорден хонорар като водещ на новото си шоу, което стартира от септември, писа  „Уикенд”. Според наш източник, звездата си е договорил внушителните 50 000 лева за всяко издание, или общо 200 бона на месец! В момента в България няма лице, което да получава такива колосални пари.

 

Новото шоу, което Рачков ще води по Нова тв, много ще напомня предаването „Мармалад”, което Радост Драганова доскоро правеше по Би Ти Ви, научи „Уикенд”. В него звезди ще четат по устни, ще отгатват заглавия на филми и думи по предварително описание и ще пеят – все неща, които Радост е правила с гостите си, макар че едва ли е плащала за лиценз, както ще направят в Нова тв.

Над 80 родни звезди вече са потвърдили участие в новото шоу „С Рачков всичко е възможно”, съобщиха преди дни от Нова тв. Имената им засега се пазят в тайна, но до „Уикенд” достигна информация, че сред бъдещите участници са любимите на продуцента Маги Халваджиян Хилда Казасян, Миро и Деси Слава. Освен тях в шоуто се очаква да влязат актьорът Любомир Ковачев, когото наричат още Любо Цифровизацията заради рекламите на цифровата телевизия преди години, колежката му Ралица Паскалева, която за поредна година води и риалитито „Игри на волята”, певицата Йоанна Драгнева, а нищо чудно – и бившата депутатка Калина Крумова. Тя най-вероятно ще участва в новото предаване в комплект с актьора Борислав Захариев – Боби Турбото, за когото се омъжи в началото на лятото.

Всички, които са приели участие в предаването, ще влизат в него, разделени на групи от по 8 души – по осморка на издание. Предаването се прави по лиценз на френски формат, който се е излъчва от 2011 г., така че от сега е ясно точно какво ще правят звездите в него. Те няма да се състезават помежду си, но ще влизат в различни предизвикателства. Идеята не е в съревнованието, а в забавлението.

Бърз преглед на игрите в оригиналното шоу показва, че нещо подобно е правила Радост Драганова година наред в „Мармалад”. Най-близката допирна точка между нейното предаване и „С Рачков всичко е възможно” е в играта за четете на думи по движението на устните. В новото шоу ще трябва да се отгатват случайно избрани думи или заглавия на филми. Всички участници ще носят шумопотискащи слушалки, които не им позволяват да чуват. Те трябва да отгатнат думите единствено по движенията на устните на друг участник. Същото е правено и в „Мармалад”, и в предаването „На кафе” с Гала. Друга игра е за отгатване на заглавие на филм по пантомима, изигран от друг участник. Тя трябва да изобразява отделните думи в заглавието на филма или части от неговия сюжет. Играта „Фотомимика” пък е свързана с изобразяване на мимика от снимка. Фотосът е на животно или предмет, който е собственост на някой от участниците в шоуто. Ако например това е куче, трябва да се наподоби кучешко изражение и то достатъчно ясно, за да бъде разбрано от останалите. В играта на караоке участниците пеят, докато водещият (Рачков) намалява звука на инструментала. Звездите трябва да продължат с пеенето, а, когато увеличат звука, трябва да са в синхрон със записа. Друга игра с пеене е Рачков да съобщава буква от азбуката, а участниците – да пеят песен, чието заглавие започва с тази буква. Има и игра за разказване на вицове, но този, който ги слуша, не бива да се разсмее.

В общи линии вече сме виждали всичко това на малкия екран, но за първи път то ще бъде събрано под една шапка и то с участието на Димитър Рачков, който поне за момента се очертава като най-касовия водещ в родния ефир. Дали ще бъде интересно? Ще стане ясно наесен. Дали ще има успех? Във Франция предаването се радва на много добър рейтинг вече 11 години. Форматът е правен и в държави като Германия, САЩ, Австралия, Канада и др. Най-вероятно ще намери своята аудитория и в България, но преди шоуто да е тръгнало, всичко това са само предположения.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лупи
преди 3 месеца
0
Изкарва ги, не ги краде!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
джейсън
преди 3 месеца
0
краде ги!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени