Реми режисира Дара (Звездата от България търси талант“ снима клипове за поп дивата)

868
31 Август 2020, 12:00


Звезда от „България търси талант“ режисира клипове за поп дивата дара. Реми Тоин, който възхити жури и публика с уникалните си танцьорски способности в миналогодишното издание на шоуто, сега твори клипове върху музиката на хитовата изпълнителка на „Вирджиния рекърдс“. Днес излиза най-новото видео на талантливия хореограф, което е върху последното парче на Дара „Ай ай“.

 

Лентата е първа за Реми в ролята му на режисьор, като досега е участвал в множество проекти на Дара и други известни имена от музикалния бранш като хореографиране и танци. „Мисля, че се получи много добре. Иска ми се и занапред да работя като режисьор по много проекти. А с Дара се работи чудесно. В България има три певици, които наистина могат да танцуват добре и това изкуство им се удава, а Дара с една от тях“, сподели пред „България Днес“ Реми.

 

На 24 години, роден и израснал в България, без документи доскоро, отгледан от приемна майка и говорещ отлично български - това бележи живота на Реми у нас. Въпреки че се ражда в България, Реми е записан като нигерийски гражданин. Едва на 24 години, през февруари т.г. след много перипетии Тоин успява да вземе български документи.

 

„Искам да прославя България в чужбина. Да мога да пътувам извън граница и да преподавам наученото, да работя с наши и чуждестранни артисти, за все по-големи артисти“, споделя още пред „България Днес“ даровитият хореограс и режисьор. И Реми, и „Вирджиния рекърдс“ са доволни от съвместната работа и по всичко изглежда, че тя ще продължи и занапред.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 10 месеца
-4
Или заради нещо друго Дара го е взела, защото нали на негрите им е голям .... Тя тъкмо както е дебела няма проблем да и го мушне
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени