Русата Златка, Андреа и Роси Иванова блеснаха в нова фотосесия! (Виж какво свързва трите грации)

https://hotarena.net/lubopitno/rusata-zlatka-andrea-i-rosi-ivanova-blesnaha-v-nova-fotosesiia HotArena.net
Русата Златка, Андреа и Роси Иванова блеснаха в нова фотосесия! (Виж какво свързва трите грации)

Златка Райкова, фолк певицата Андреа и моделът Роси Иванова блеснаха в нова фотосесия.

 

Какво свързва трите грации, които са с различни професии и успели всяка по различен начин?

 

Ето какво!

 

Научихме, че снимките са правени специално за модната линия на Русата Златка BLESS.

 

Макар трите да имат различен стил на обличане, марката на Златка Райкова очевидно пасва на вкуса на всяка една от тях.

 

Стилната Мис България 2005 Роси Иванова има коренно различен стайлинг от този на Злати и Андреа, например, но модната линия на плеймейтката предлага дрехи дори за най-придирчивите.

 

Фолк певицата пък за първи път участва във фотосесия на родна модна марка и е изключително впечатлена от линията на Златка Райкова.

 

Освен елегантните тоалети на марката BLESS, с които са облечени момичетата, силно впечатление правят и гримът и прическите.

 

Те са дело на гримьора Цецо Андреев и фризьора Ивайло Колев, които са се погрижили перфектно за визията на трите грации.

 

Припомняме, че марката „Bless by Zlatka Raykova” успя изключително бързо да се наложи на пазара не само заради известността на дизайнерката, но и благодарение на високото качество и оригиналния стил на дрехите.

 

Тоалетите с бранда на Злати са предпочитани от редица родни знаменитости. Неслучайно дебютът й на сцената на Sofia Fashion Week с дизайнерските си творения от колекция есен/зима 2016 предизвика истински фурор.

8 Коментара

Lilyana

преди 8 години

Хаха Обаче яко са играли с Фотошопа :D Тодорка не прилича на себе си. В действителност е едно мазно 90-килограмово прасе с подуто лице и зярото в пъпки. Тодорке, кой заблуждаваш с тези обработени снимки???

Коментирай

браво на Златка!

преди 8 години

Пръска красота и сексапил... И, дано си е вземала поука от миналото и да е влязла в руслото на стойностните хора. Не веднъж го казвам... най-красивата и сексапилна Плеймейт в цялата история на този конкурс. Дано стане и най-успешната, както и добър човек.

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Златка и Роси (която е една от най-красивите мис България) излъчват женственост и красота. Снимките са едно ( те се обработват до неузнаваемост), действителността е съвсем друга. Тодорка си е травестит - груба, едра с много кубици силикон, изкуствена от всякъде. За качествата и като певица и човек всички знаят.

Коментирай

Lora

преди 8 години

Роси е прекрасна! Най-красивата Мис България! Прелест!! Акцентирам върху тена на двете блондинки - като мазани с тиква са!

Коментирай

buuuuahhhhhhhaaaaa

преди 8 години

Bahti porychkovata statiq i dva komentara si gi e pisala Zlatka......Mnogo zle vsichko.Smqqqqqh

Коментирай

излез от Матрицата!

преди 8 години

Ти май не си в час? Каква Златка, какви пет лева? Aз съм писала коментара и не съм Златка, за твое сведение. Излез от Матрицата бе човек!

Коментирай

Татко

преди 8 години

Лили аз съм татко и и я въждам всеки ден Гарантирам ти че нито е прасе нито е 90 кг нито е подута нито е в пъпки Тя е добро и хубаво момиче и го доказва всеки ден а от теб ме е гнус

Коментирай

преселението на народите ха ха хаааа

преди 8 години

Гнус те е по-скоро от мнението на хората за нея. Защо не са с розови очила, а виждат реално. А, от мен няма как да те е гнус, защото нито ме виждаш, нито знаеш кои или коя съм. Така, че таткото да си седне на задните части , да си пие ракийката и да не се прави на татко или майка. Тодорка си е Тодорка, ние също сме я виждали не един и два пъти...Знаем и певческите възможности, както физическите и умствени такива... Не мислиш ли?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.