Саня Борисова като нинджа на дуела във „Фермата“

21 Септември 2019, 21:31


Актрисата Саня Борисова показа умения на нинджа във „Фермата: Нов свят“.

Хубавицата, която от началото на участието си в риалитито бе титулувана за най-скучния и мързелив играч в отбора на чорбаджиите, демонстрира неподозирана ловкост в елиминационния дуел с детската учителка Маргарита.

Първият женски сблъсък в пети сезон на шоуто започна с играта „Прашки и камбанки“, в която Борисова с щур късмет и доза комедийни елементи успя да поведе с 1:0. Упражненията по тай чи и багуа обаче си казаха думата в следващото предизвиактелство, в което със съперничката й трябваше да наредят домино върху  движеща се греда, стъпвайки през дупките на скачена за нея мрежа. Саня показа удивителен фокус и грация и доминото й се събори като по конец, с което закова с резултат 3:0.

Както никога до сега отборът й я подкрепяше безрезервно във всяка крачка към заветната победа. „Много искам Саня да спечели, защото тогава ще стане фермер на седмицата и е обещала да си направим вечер на маската за лице“, чистосърдечно призна Мариана Маринова. Журналистът-патриот Ивайло Шопски, който от ден първи натякваше на Саня, че стои повече пред огледалото, отколкото в обора, грееше от гордост от представянето й до момента. „Тя ни слушаше, бяхме й като дистанционно – „стоп, тръгни, забави“, отсече собственикът на първото пътуващо читалище у нас.  

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени