Шамара повлече и сина си на турне

15 Юни 2022, 12:00


Мишо Шамара и синът му тръгват на турне!

Музикалната обиколка е емблематична, защото за пръв път от 25 години рапърите от оригиналния състав на "Гумени глави" отново се събират. На сцената освен Мишо Шамара ще бъдат Вальо Кита и диджей Дидо Ди. Именно тримата направиха рап революция у нас и продаваха стотици хиляди касетки в края на миналия век, без да бъдат излъчвани по медиите или да се рекламират.

Биг Ша (Големият Шамар), както е американският прякор на певеца, изненадва с включването в турнета на сина си, който се подвизава като Лил Ша (Малкият Шамар). Женските вокали ще бъдат изпети от Даяна Гиргинова.

На сцената ще се появяват още гост изпълнители, които групата ще запази като изненада. Турнето започва на 16 и 17 септември тази година в София, на 23 септември ще пеят във Варна, а ден по-късно ще бъдат в Пловдив. Обиколката продължава с Русе на 29 септември и в Плевен на следващия ден. Финалът на турнето ще бъде в центъра на Лондон на 1 октомври, където към шоуто ще се присъединят Боро Първи и Димчоу.

Стартирането на турнето обяви лично Вальо Кита, който и до ден днешен продължава да се занимава с музика.

"Гумени глави" е създадена през 1994 г. Изпълнителите продават 120 000 копия от дебютния си албум "Квартал 41", което ги прави "бащите" на българската рап сцена. В началото на новия век след редица скандали проектът замря, а Мишо Шамара емигрира в САЩ. Затова и завръщането му у нас се очаква с огромен интерес, пише „Бъгария днес”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени